fbpx
  • Kit Benang Bordir

    Kit Benang Bordir

Kit Benang Bordir

Kit Benang Bordir

Set Utas Bordir

Material:

Poliester, rayon

packing:

20yds kanggo 1000yds

Warna Kartu

Kertu warna benang sulaman poliester digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.
Kertu warna benang sulaman rayon digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.
Spools cilik saka Benang Bordir

Ukuran Tube

6023-A: Dia.(cm):1.7, Dhuwur: 5.4
6023-B: Dia.(cm):1.8, Dhuwur: 6.8
6023-C: Dia.(cm):1.3, Dhuwur: 6.0
6023-D: Dia.(cm):1.3, Dhuwur: 6.1
6023-E: Dia.(cm):1.3, Dhuwur: 6.1
6023-F: Dia.(cm):1.3, Dhuwur: 6.1
6023-G: Dia.(cm):3.9, Dhuwur: 7.8
6023-H: Dia.(cm):4.1, Dhuwur: 7.0
6023-I: Dia.(cm):3.9, Dhuwur: 5.4
6023-J: Dia.(cm):3.2, Dhuwur: 3.2
6023-K: Dia.(cm):2.2, Dhuwur: 4.8
6023-L: Dia.(cm):1.4, Dhuwur: 12

aplikasi

Utas kasebut cocog kanggo mesin Brother, Babylock, Janome, Singer, Pfaff, Husqvarna lan Bernina.
Kita duwe kit benang sulaman Polyester utawa Rayon, digunakake kanggo nyulam, Jahit, Crochet, Cross Stitch, Teabag, Bordir.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd