fbpx
  • Benang Sulaman Katun

    Benang Sulaman Katun

Bordir Floss

Bordir Floss

Bordir Floss

Material:

100% katun combed mercerized lan gassed benang

spec:

skein: 32s/2*6; werni: 8s/3, 9s/2. lsp.

Skein Packing:

020-01: 32s/2*6 8m/skein, 100 skeins/kotak pvc transparan
020-02: 32s/2*6 8m/skein, 24 skeins/kotak pvc transparan
020-03: 32s/2*6 8m/skein, 24 skeins/kotak kertas
020-05: 32s/2*6 8m/skein, 3 skeins/kartu blister
020-06: 32s/2*6 8m/skein
packing benang katun bordir

Ball Packing:

020-07: Bola kapas 9s/2 6g utawa 10g, 10 bal/kotak PVC
020-08: Bola katun 9s/2 6g utawa 10g, 10 bal/kotak PVC
020-09: Bola katun 9s/2 6g utawa 8g, 10 bal/kotak kertas
020-10: Bola katun 9s/2 6g utawa 8g, 10 bal/kotak kertas
020-11: Utas gear 20m/pc
020-12: 4g / bal + 2 pcs jarum + 1 crochet hook / kertu bliste
020-13: Utas gear 20m/pc
020-14: Bola katun 9s/2 6g/bal
020-15: Bola katun 9s/2 8g/bal
020-16: Bola katun 9s/2 10g/bal, warna-warni
020-17: Bola katun 9s/2 30g/bal, warna-warni
020-18: Bola katun 9s/2 50g/bal, warna-warni
020-19: Bola katun 6s/2 30g/bal, warna-warni
020-20: Bola katun 9s/2 10g, 4 bola/kotak PVC
020-21: 9s/2, 50g/ball
020-22: 9s/2*3, 40g/ball
packing benang katun bordir
benang katun bordir

Fitur Produk:

Soft
Glossy
Sugih ing werna
Padhang sawise mercerized

Keuntungan MH:

Werna warna sing ekstensif
Oeko Tex Standar 100 KelasⅠLampiran 6.
Produk lan paket sing disesuaikan kasedhiya.
Produktivitas dhuwur
Cepet pengiriman
Luwih saka 20 taun pengalaman ing aksesoris sandhangan.
Luwih saka 40 kantor lokal ing saindenging jagad
382,000㎡ area pabrik lan 1900 buruh
Sembilan pabrik sing kasebar ing telung basis produksi

aplikasi

Benang sulaman digunakake kanggo macem-macem proyek sulaman, kalebu jahitan silang, benang sing diitung, sulaman, sulaman, smocking, kruel, sulaman pukulan, appliqué lan quilting.
Stitch Cross

Stitch Cross

Utas utama sing digunakake kanggo jahitan silang yaiku katun sing terdampar. Katun terdampar digawe saka 6 helai benang sing dipintal.
Ditrapake

Ditrapake

Jahitan selimut utawa jahitan satin ing saubengé wangun dijahit menyang kain dhasar, nggawa jahitan outlining sing bisa nambah ukuran ing wangun applique.
Punch Jarum Bordir

Punch Jarum Bordir

Benang sulaman dianggo ing jarum sing apik banget lan benang tapestry wol utawa benang gedhe sing dianggo ing jarum sing luwih gedhe.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd