fbpx
  • Kepompong Bordir Bobbins

    Kepompong Bordir Bobbins

Kepompong Bordir Bobbins

Kepompong Bordir Bobbins

Kepompong Bordir Bobbins

Material:

Benang filamen poliester

Spesifikasi Utama:

Utas kanggo Flying Shuttle: 100D / 2, 70D / 2, 75D / 2, 150D / 1; 7#, 10#
Utas kanggo Pancing Puteran: 70D/2 75D/2

Feature:

kekiatan
Ukuran Beda
gampang instalasi
Kepompong Bordir Bobbins

packing

6025-31: ukuran M, 220yds/kumparan, edgeless
6025-32: Ukuran M, 220yds/bobbin, pinggir kertas
6025-33: Ukuran L, 120mts/kumparan, pinggir kertas
6025-35: Ukuran A, 130 yds/bobbin, plastik
6025-36: Ukuran L, 130yds/kumparan, plastik
  • packing benang bobbin
  • packing benang bobbin

aplikasi

Cocoon bobbin yaiku benang mburi sing digunakake ing pesawat ulang-alik mesin bordir schiffli lan mesin quilting kanggo mbentuk stich kunci. Benang kasebut ditarik saka njero menyang njaba kanggo ngindhari gesekan antarane antar-jemput lan benang. Bukaan kontrol cilik ing pesawat ulang-alik ngidini mriksa jumlah benang bobbin.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd