fbpx

Benang Bordir Profesional

Polyester Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Utas poliester luwih disenengi kanggo sulaman, utamane yen dibutuhake warna-warna sing bisa tahan klorin.
Benang Rayon Bordir Kab

Viscose Rayon Embroidery Thread

Utas rayon, digawe saka filamen viscose, misuwur utamane amarga katon kaya sutra lan kilap alus ing cahya.
Bordir Floss

Bordir Floss

Benang sulaman katun lembut kanthi warna pelangi/benang katun mutiara kanggo crochet, hardanger, jahitan silang, Sulaman Tangan Sulaman
Set Utas Bordir

Set Utas Bordir

Gulungan benang cilik ing benang jahit lan benang sulaman, 20yds nganti 1000yds saben tabung, benang iki bisa digunakake kanggo tangan lan mesin.
Kepompong Bordir Bobbins

Kepompong Bordir Bobbins

Bobbin kepompong uga dikenal minangka benang mburi Schiffli digunakake khusus kanggo komponen ing ngisor benang ing sulaman lockstitch multi-jarum lan mesin quilting.
benang metalik

Benang Metalik

Benang benang bordir metalik ing jinis M / MS / MHS / MH / MX, wis digunakake ing manufaktur rajutan rajutan, rajutan lan tenunan, sulaman, label dll.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd