cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

MH nyedhiyakake akurat warna kanggo kebutuhan khusus warna shade khusus pelanggan. Proses kasebut diwiwiti karo tim werna ahli lan peralatan pengukuran warna sing paling canggih. Syarat warna pelanggan diajukake marang Mh ing sampel fisik utawa dikirim sacara elektronik kanggo pencocokan. Lan produksi akeh sing cocog karo warna sampel karo Mh Color Measurement System.

Pencet prabot inframerah tingkat lanjut

Pencet prabot inframerah tingkat lanjut

Ora ana sistem metering kanthi otomatis ngukur tabung

Ora ana sistem metering kanthi otomatis ngukur tabung

Sistem Dispensing Powder Semi-Otomatis

Sistem Dispensing Powder Semi-Otomatis

Otomatis Liquid Dispensing and Transportation System

Otomatis Liquid Dispensing and Transportation System

Brand

  
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.