cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Kredibel Enterprise

MH disertifikasi dening Oeko-Tex®Standard100 lan dianugerahi minangka "Layanan Industri Top 500 China" lan "Perusahaan Dipercaya AAA".

Prihatin babagan perlindungan lingkungan

Kanthi tuwuhing China lan ekonomi global, lingkungan alam uga mundhak. Utamane hawa, banyu, lan polusi laut uga tambah akeh. MH njupuk tanggung jawab kanggo nglindhungi lingkungan alam.

Ing 2015, MH nglindhungi kegiatan "perlindungan jejer" lingkungan, nyalonake staf Mh kanggo nglindhungi ekologi alam lan praktek konsep "jejak ijo" ing aktivitas outdoor.

Minangka perusahaan asosiasi garmen sing terkenal, MH wis ngupayakake manufaktur ijo kanggo taun-taun 16, lan kepengin riset babagan cara ngurangi proses produksi emisi polutan, nandur modal kanggo mbangun laboratorium perawatan limbah, ngresiki limbah pabrik lan soot kabeh memenuhi standar lingkungan . Ing 2015 MH uga ngetokake dyeing poliester, poliester daur ulang, poliester sing dimodifikasi kationik, lan seri sulaman ekologi warna sing luwih apik, wiwit saka bahan mentah kanggo ngrodhuksi produksi ijo.

Prihatin babagan perlindungan lingkungan Prihatin babagan perlindungan lingkungan

Charity lan layanan umum

MH wis nyiapake Dana Beasiswa "Xiao dou ya" kanggo mbantu bocah-bocah ing desa miskin ngrampungake sinau. MH wis ngadol anak-anak miskin 7 suwene sepuluh taun.

Saben mangsa panas, para sukarelawan Mh bakal ngirim hadiah cooling kanggo buruh sanitasi lan polisi lalu lintas. MH ndhukung kegiatan "siklus busana" lan nyumbangake busana 10,000pcs kanggo desa miskin ing Guizhou, Yunnan lan wilayah miskin liyane.

Saben taun, sukarelawan MH bakal ngunjungi bocah-bocah ing lembaga pendidikan anak Ningbo Enmeier, muter karo bocah-bocah, lan menehi hadiah.

MH wis ngadol anak-anak miskin 7 suwene sepuluh taun

Konstruksi Budaya

MH Core Values: Fokus Pelanggan, Kerja Sama, Inovasi, Passion, Integritas

MH ngedegake koran elektronik "MH Weekly", MH APP lan platform komunikasi liyane kanggo nyebar budaya Mh.

MH nduweni dana khusus kanggo ndhukung aktivitas budaya kayata partai tahunan, kegiatan tim, pariwisata, dll. Mh uga nduweni klub basket, klub bal-balan, klub hiking, klub fotografi, lan liya-liyane, total klub wolung, gratis kanggo MH staf kanggo nduweni gaya urip sehat.

Konstruksi Budaya Konstruksi Budaya

Ngawasi kesehatan karyawan

MH duweni dana khusus kanggo kesehatan karyawan. MH nduweni pemeriksaan fisik saben taun kanggo kabeh staf MH, nyusun wacana kesehatan, perintis gaya hidup sehat lan pengetahuan pelestarian kesehatan. Saliyane, MH ngatur dana rekaman "Firefly", kanggo mh staf sing duwe penyakit utama utawa nandhang bencana. Dana rekaman "Firefly" wis mbantu luwih saka sepuluh karyawan ing taun 2 sing kepungkur.

Ngawasi kesehatan karyawan
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.