MH ngarahake nyedhiyakake pelanggan nganggo werna benang kelas dunia. Gawé saka perpustakaan warna sing dumadi saka luwih saka 10,000 shades, kertu warna Mh nyedhiyakake pilihan warna 400, uga Mh nampilake respon cepet kanggo reproduksi warna benang dye-to-match, tansah konsisten karo kebutuhan jahitanmu.

Ukuran werna

Kanggo mbantu ngukur beda werna, para ahli ngembangake sistem pangukuran warna. Nemtokake saben werna lokasi kanthi werna spasi, kita bisa nggunakake nomer nyata kanggo ngukur prabédan antarane werna. Ana sawetara spasi warna sing kasedhiya.

Keuntungan saka pangukuran warna

Saliyane ngonversi warna obyek menyang jumlah nyata sing bisa diukur kuantitatif ing pangukuran warna, uga bisa njaga konsistensi warna, nyepetake warna lan komunikasi warna. Pasokan global ing pasar produk jahitan kudu bisa komunikasi cepet karo formula lan standar warna ing saindenging jagad. Miturut pangukuran warna, data kasebut bisa kanthi bener dikirim menyang panggonan-panggonan sing perlu kanthi cara sing pas wektune.