fbpx
Utas MH

Brand MH

MH

MH Brand ngarahake nyedhiyakake benang jahitan lan benang sulaman sing murah.

NILAI Inti MH: Fokus Pelanggan, Kerjasama, Inovasi

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd