fbpx
Utas Ficoth

Merk Ficoth

Ficoth

Utas FICOTH nyedhiyakake pelanggan kanthi benang kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

FICOTH JEUNG NEGARA: TEKNOLOY, KOPERASI
FICOTH BRAND MEANING: FINE THREAD FOR CLOTHING

packing ficoth

Kualitas Sedheng lan High Grade

Ficoth minangka pilihan sing apik minangka panggantos saka AE lan Coats ASTRA.
Benang Twist Superior: Ficoth nganggo Benang Twist Superior sing rada unggul tinimbang benang standar nasional.
Nggunakake tenunan mentahan kualitas dhuwur karo kekuatan apik, tingkat fault kurang, evenness banget. Kabeh benang mentah dites sadurunge digunakake.
Bahan pewarna: Ficoth nganggo pewarna sing disertifikasi dening standar Oeko-tex 100 Kelas I, kanthi cepet banget warna.
Mesin Winding Kacepetan Tinggi: Ficoth nganggo mesin kanthi kacepetan dhuwur kanggo nduwurke tumpukan, nggawa wangun sing apik lan gampang dibuwang.
Minyak Pelumas Impor: Nggunakake lenga pelumas kualitas dhuwur sing dicampur karo silikon lan lilin, nduweni sifat termal lan anti gesekan sing apik.
Orientasi kualitas: Ficoth minangka pilihan sing apik minangka panggantos saka AE lan Coats ASTRA.

Warna Standard

Nggunakake bahan pewarna lan aditif sing disertifikasi dening Oeko Tex Standard 100 Kelas I
Bedane warna adhedhasar kertu warna utawa conto ora ana ing ngisor kelas 4.
Fastness ngumbah ora luwih murah tinimbang kelas 4-5.
Cepet Gosok Kering lan Basah ora luwih murah tinimbang kelas 4.

Fitur Utas

Resistance apik kanggo bahan kimia.
Kinerja jahitan sing apik lan kekuatan jahitan.
1% tingkat shrinkage kurang, kanthi efektif nyuda kerutan sawise dicuci
Wide sawetara saka nggunakake, garis ngisor umum kasedhiya, ngurangi operasi pangowahan baris.
Utas rampung kompak lan apik, lan ora gampang deform sajrone transportasi.

Spesifikasi Breaking Strength

Ne Tex grade Kekuwatan mecah
(cN)
Kekuwatan mecah
CV (%)
Elongation break
%)
Rentang corak
corak / 10cm
CV bengkong
%)
20S / 2 59 P 2124 7.0 10.5-16.0 58-62 9
20S / 3 89 P 3540 6.5 11.5-16.5 44-48 9
20S / 4 118 P 4720 6.5 12.5-18.5 40-46 9
30S / 2 40 P 1379 7.5 10.0-15.5 70-74 9
30S / 3 60 P 2246 7.0 11.0-16.0 56-60 9
40S / 2 30 P 1050 8.0 10.0-15.0 80-84 9
40S / 3 45 P 1643 7.5 10.5-15.5 76-80 9
50S / 2 24 P 850 8.5 9.5-14.5 82-86 9
60S / 2 20 P 667 9.0 9.0-14.0 96-100 9
60S / 3 30 P 1030 8.0 10.0-15.0 80-84 9
Arah Puteran: Arah Z

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd