M / MS / MHS / MH / MX Tipe Metallic Benang

Benang Metalik

Nduwe jinis M, MX, MH, ST. Iki digawe saka film poliester PET dilapisi vakum sing digawe dadi benang langsing lan corak nganggo serat sing beda. Kayata poliester utawa rayon. Utamane digunakake ing sulaman komputer lan aksesoris kerajinan kanggo kerajinan, mode, sulaman liyane.

Utas metalik MH nduweni warna seragam sing mewah kanthi kilap mengkilap lan kualitas sing bisa dipercaya. Utas dekoratif lan benang sulaman kanggo kain tenun, kain rajutan lan sweter lan sandhangan liyane.

Benang logam tipe M

Benang metalik jinis M langsung dipotong saka film poliester PET, warna-warni cerah lan mengkilap. Umume digunakake kanggo nenun kain kanggo produk pembersih, tenunan klambi lan uga bahan baku

kanggo nggawe benang logam jinis ST, MX lan MH.

Benang metalik jinis MX

Benang metalik jinis MX digawe kanthi muter 1ply saka benang logam tipe M kanthi 2ply poliester utawa benang nilon. Iki digunakake umume kanggo nggawe merek dagang pita, kerajinan, lsp.

Benang logam jinis MH

Benang metalik jinis MH digawe saka 1 lapis benang logam tipe M sing dipintal karo macem-macem benang liyane lan umume digunakake ing kain tenun, kain rajutan, sweter, syal, kaos kaki, produk Natal, lsp.

Benang metai ST jinis

Benang logam jinis ST digawe saka benang emas lan salaka sing digabung karo serat liyane. Wis macem-macem warna lan kilau sing apik banget, umume digunakake kanggo sulaman

Data Technical

Koleksi Keterangan komposisi Meter (m / kg)
Silver emas / werna
M 12μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 147,000 130,000
12μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 218,000 192,000
23μ * 1 / 69 " 100% metallic tenunan 75,000 69,000
23μ * 1 / 100 " 100% metallic tenunan 111,000 103,000
MS (ST) 12μ * 1 / 69 " 33% metallic tenunan 42,000 40,000
67% 150D polyester
MHS 12μ * 1 / 100 " 25% metallic tenunan 47,000 45,000
75% 150D polyester
MH 12μ * 1 / 100 " 36% metallic tenunan 78,000 75,000
64% 150D polyester
MX 23μ * 1 / 100 " 57% metallic tenunan 65,000 63,000
43% 30D * 2 polyester
12μ * 1 / 100 " 45% metallic tenunan 91,000 89,000
55% 20D * 2 polyester (nilon)

 

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd