Babagan MH

Ningbo MH Thread Co, Ltd minangka salah sawijining pabrik Ningbo MH Industry Co, Ltd. Iki wis fokus ing thread sewing lan manufaktur benang sulaman suwene 12 taun. Saiki MH nduwe telung zona industri kanthi area tanduran 120,000m2, 1900 buruh, lan dilengkapi karo mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur sing ketat, kita bisa nyayogake pelanggan kanthi kualitas lan linuwih.

Industri Jahit Jahitan:

Proses prodhuksi bahan bakar MH sewing kalebu: benang spining, dyeing, winding, packing lan test. Kapasitas prodhuksi taunan yaiku 30000+ ton. Produk kita kalebu poliger spun lan corespun kanggo nilon ikatan lan nilon poliester polyester, kasedhiya ing macem-macem ukuran lan spesifikasi kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan. Pasokan jahitan MH kanggo produsen busana, sprei, karpet, busana omah, industri, kemasan lan produk sing dijahit ing saindenging jagad, ditampa dening para pelanggan ing saindenging jagad kanthi kualitas unggul kanthi rega kompetitif.

Industri Sulaman Utami:

Industri Benang Bordir MH duwe rangkaian lintasan produksi kanggo muter, pewarnaan, mbentuk lan nyetak, sing njamin produksi sing tepat wektu kanthi kualitas apik kanggo benang bordir rayon lan benang bordir poliester, kapasitas produksi tahunan yaiku 10000+ ton. Intensitas dhuwur, sawetara warna gabungan, warna sing apik, gagang alus lan fastness warna sing diwenehake kanggo para pelanggan.

Industri MH Sewing Thread lan Industri Sulaman MH wis entuk sertifikat ISO9001 lan OEKO-TEX, kita nguripake proteksi lingkungan, saben taun ngurangi konsumsi energi lan teknologi berkembang, kanggo nggunakke bahan baku, energi lan banyu paling efisien.