Babagan MH

Ningbo MH Thread Co, Ltd minangka salah sawijining pabrik Ningbo MH Industry Co, Ltd. Iki wis fokus ing thread sewing lan manufaktur benang sulaman suwene 12 taun. Saiki MH nduwe telung zona industri kanthi area tanduran 120,000m2, 1900 buruh, lan dilengkapi karo mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur sing ketat, kita bisa nyayogake pelanggan kanthi kualitas lan linuwih.

Industri Jahit Jahitan:

Proses prodhuksi bahan bakar MH sewing kalebu: benang spining, dyeing, winding, packing lan test. Kapasitas prodhuksi taunan yaiku 30000+ ton. Produk kita kalebu poliger spun lan corespun kanggo nilon ikatan lan nilon poliester polyester, kasedhiya ing macem-macem ukuran lan spesifikasi kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan. Pasokan jahitan MH kanggo produsen busana, sprei, karpet, busana omah, industri, kemasan lan produk sing dijahit ing saindenging jagad, ditampa dening para pelanggan ing saindenging jagad kanthi kualitas unggul kanthi rega kompetitif.

Industri Sulaman Utami:

MH Utas Sulaman MH duwe pesawat produksi garis lengkap kanggo muter, ngawarnaan, ngawujud lan nggawe cetak, sing njamin produksi pas wektune kanthi ngasilake kualitas sing apik kanggo rayon embroidery thread lan polyester thread sulaman, kapasitas prodhuksi taunan kita yaiku 10000 + ton. Intensitas tinggi, sawetara gabungan, werna sing apik, genggeman sing lembut lan werna kuwalik yaiku apa sing dibayangke kanggo pelanggan.

Industri MH Sewing Thread lan Industri Sulaman MH wis entuk sertifikat ISO9001 lan OEKO-TEX, kita nguripake proteksi lingkungan, saben taun ngurangi konsumsi energi lan teknologi berkembang, kanggo nggunakke bahan baku, energi lan banyu paling efisien.