fbpx

Utas Serbaguna lan Fungsional kanggo Busana Kerja

Keperluan sandhangan kerja beda-beda kaya pangguna: daya tahan, bisa dicuci ing suhu dhuwur, bleaching klorin utawa finishing trowongan. Utas bisa tahan banyu, entheng, tahan kanggo ngumbah sing kerep.

Pangarepan kanggo kualitas, fungsionalitas lan kenyamanan utamane dhuwur kanggo sandhangan kerja. Dheweke kudu tahan suwe lan katon apik banget.
Utas jahitan MH kanggo workwear ora mung njanjeni tampilan sing apik, uga nduweni fungsi lan daya tahan sing dhuwur.
Gumantung ing lapangan aplikasi, lapisan kudu nindakake fungsi protèktif khusus: banget tahan luh, tahan abrasion, lan tahan kanggo panas, geni, bahan kimia utawa radiation UV. MH nduweni solusi sing tepat kanggo kabeh aplikasi, uga nyukupi syarat pangguna workwear: daya tahan, bisa dicuci ing suhu dhuwur, bleaching klorin utawa finishing trowongan.

Workwear

Benang Jahit MH kanggo Setelan Seragam
Kita nawakake macem-macem benang jahitan kanggo kaos perusahaan sing bakal tahan operasi pencucian biasa lan abot.
Benang Tekstur Poliester digawe saka polyester tenunan filamen terus.Filamen tektur menehi thread aran alus lan wis becik kanggo nggunakake ing loopers overlocking, serging lan nutupi seaming kanggo nyedhiyani softness lan comfort, utamané ing lapisan "sabanjuré-kanggo-kulit".

Benang Jahit MH kanggo Seragam Pabrik
Makarya ing pabrik ndadekake akeh tantangan kanggo buruh. Ana akeh bebaya sing ana ing lingkungan kerja pabrik. Ing lingkungan kerja saiki, seragam pabrik wis dadi perlu. Dadi benang kanggo sandhangan kerja kudu tahan kahanan cuci lan nyandhang sing luwih abot.
Polyester Inti Spun Thread minangka benang jahit sandhangan umum sing paling apik sing kasedhiya ing pasar saiki. Corespun nggabungake karakteristik kekuatan lan elongasi saka inti Filamen Terus-terusan kanthi kinerja jahitan lan karakteristik permukaan benang serat spun.
Cathetan: Amarga kahanan panggunaan bisa beda-beda gumantung saka desain lan mesin sing kasedhiya, conto kudu diprodhuksi lan dievaluasi kanggo nemtokake manawa syarat wis ditemtokake. Sampeyan bisa hubungi tim teknis kanggo dhukungan.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd