fbpx

Utas Versatile lan Kualifikasi kanggo Olahraga

Apa kanggo aktivitas luang utawa atlit profesional: nyaman nganggo nyaman kudu tansah bebarengan karo daya tahan dhuwur saka bahan. Utas jahitan MH minangka komponèn penting saka olahraga inovatif kanggo olahraga profesional lan luang lan njamin pangolahan cerdas bahan fungsional.

Kita ngerti sifat serbaguna olahraga. Saben kain, apa sing entheng, ambegan, tahan banyu, microfiber utawa membran tekstil kayata sandhangan softshell utawa hardshell, nduweni struktur lan karakteristik sing beda. MH duwe benang jahitan sing beda kanggo cocog karo busana olahraga.

Olahraga
Utas Jahit MH kanggo Kaos Olahraga
Kaos olahraga biasane digawe saka kain sing elastis, alus lan alus. Utas jahitan MH njamin pangolahan bahan fungsional sing cerdas.
Utas Jahit Poliester Spun luwih murah kanggo ngasilake lan biasane luwih murah tinimbang jinis benang poliester liyane. Utas poliester spun minangka benang serbaguna sing bener, lan iku pilihan sing apik kanggo umume proyek jahitan. Benang kasebut kuwat, tahan warna, sawetara dawane, tahan panas lan jamur, lan macem-macem warna sing luar biasa. Utas poliester asring duwe finish lilin utawa silikon sing ngidini nyelipake kain kanthi gampang.
MH Sewig Utas kanggo Jaket Olahraga
Jaket olahraga minangka jaket santai santai sing cerdas, kanthi tradisional kanggo tujuan olahraga. Gaya, kain, warna lan pola luwih variatif tinimbang sing paling cocog; Kain sing luwih kuat lan luwih kandel biasane digunakake, kayata korduroi, suede, denim, kulit, lan tweed. Macem-macem ukuran benang dibutuhake nalika nggawe jahitan nalika nggawe jaket olahraga.
Utas Spun inti duwe fuzz ing lumahing menehi ciri lubricity apik lan inti filamen terus-terusan sing nyumbang kanggo kekuatan dhuwur lan kekiatan. Nalika dibungkus nganggo bungkus katun, benang inti duwe resistensi panas jarum sing apik banget. Nalika dibungkus nganggo bungkus poliester, benang inti duwe resistensi kimia lan warna sing apik banget. Utas inti digunakake ing kabeh saka blus apik kanggo coveralls abot lan overalls.
Legging
MH Sewig Utas kanggo Leggings
Legging ngemot lapisan sing direkayasa kanggo menehi tingkat regangan, kekuatan lan kenyamanan sing dhuwur. Mulane, pilihan benang jahitan kanggo jahitan iki penting banget.
Benang Tekstur Polieter yaiku benang jahitan sing digawe saka mikrofilamen kontinyu poliester tekstur. Amarga akeh filamen sing apik, benang jahitan banget alus lan lancar, lan jahitane meh ora katon. Yen dibandhingake karo filamen kontinu tradisional, mikrofilamen ing mikrofilamen kontinu poliester duwe diameter sing luwih cilik, saéngga benang jahitan kasebut alus lan alus.
Celana njobo
Cathetan: Amarga kahanan panggunaan bisa beda-beda gumantung saka desain lan mesin sing kasedhiya, conto kudu diprodhuksi lan dievaluasi kanggo nemtokake manawa syarat wis ditemtokake. Sampeyan bisa hubungi tim teknis kanggo dhukungan.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd