fbpx

Benang Jahit Serbaguna lan Kualifikasi kanggo Sepatu

Utas jahitan ing alas kaki nduweni fungsi dhasar nyedhiyakake tampilan sing nyenengake, kenyamanan lan kekuatan sing dibutuhake nalika gabung karo komponen alas kaki.

Sepatu kudu nyaman, dawa lan atos banget, uga tahan kelembapan lan rereget. Utas jahitan MH ing alas kaki nduweni fungsi dhasar kanggo nyedhiyakake tampilan sing nyenengake, kepenak lan kekuatan sing dibutuhake nalika gabung karo komponen alas kaki.
Apa sepatu olahraga, sepatu kulit, sepatu hiking, sandal, sepatu safety utawa pompa elegan, MH nduweni benang jahitan sing optimal kanggo kabeh jinis sepatu, utamane sing apik utawa luwih kasar, tampilan apa wae bisa ditindakake ing kene.

Sepatu
Benang Jahit MH kanggo Sepatu Wanita
Minangka benang jahitan universal kanggo sepatu wanita disaranake Benang Tenacity Tinggi Polyester ing pilihan tiket sing cocog karo posisi jahitan lan materi.
Polyester High Tenacity Utas yaiku benang jahitan sing digawe saka filamen kontinyu poliester. Benang tunggal digawe saka serat tanpa wates (filamen) kanggo benang filamen sing terus-terusan. Thanks kanggo konstruksi, filamen sing terus-terusan nduweni permukaan sing mulus, nggilap lan karakter benang sing konsisten. Salajengipun, padha nampilake kekuatan bejat dhuwur banget lan resistance abrasion.
Sepatu Wanita
Benang Jahit MH kanggo Sepatu Leisure
Minangka thread sewing universal kanggo lesisure shoes disaranake Nylon High Tenacity Thread ing pilihan saka karcis cocog kanggo posisi lapisan lan materi.
Nylon High Tenacity Thread digawe saka nilon 6 lan nilon 6.6. Iki digunakake kanggo njaga kekuatan stabil ing lingkungan garing lan udan. Uga, benang jahitan filamen kekuatan dhuwur nilon dilengkapi kekuatan sing luwih dhuwur, karat, lan tahan nyandhang tinimbang poliester.
Sepatu Pria
Benang Jahit MH kanggo Sepatu Olahraga
Minangka benang jahitan universal kanggo sepatu olahraga disaranake Nylon Bonded Thread ing pilihan tiket sing cocog karo posisi jahitan lan materi.
Nylon Bonded Thread yaiku benang jahitan sing digawe saka nilon 6.6 utawa Nylon 6 filamen sing terus-terusan. Serat diprodhuksi liwat proses spinning leleh. Nylon nduweni kekuatan bejat dhuwur lan resistance abrasion uga kelenturan dhuwur lan resistance crease apik.
Sepatu Olahraga
Cathetan: Amarga kahanan panggunaan bisa beda-beda gumantung saka desain lan mesin sing kasedhiya, conto kudu diprodhuksi lan dievaluasi kanggo nemtokake manawa syarat wis ditemtokake. Sampeyan bisa hubungi tim teknis kanggo dhukungan.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd