fbpx

Awet lan Qualified Benang Jahit kanggo Produk njobo

Lingkungan njaba bisa diganti, lan kegiatan ruangan dadi bagian penting ing urip saben dinane. Mangkono, sawetara produk ruangan yaiku kabutuhan saben dinane. Utas MH kanthi perawatan khusus cocog kanggo produk ruangan, kayata koper, olahraga, topi, sepatu olahraga, tenda camping lan liya-liyane.

Srengenge, udan, salju, rereget lan angin - tekstil ruangan sing tundhuk kahanan cuaca atos. Dheweke kudu nyukupi syarat sing dhuwur lan duwe daya tahan lan daya tahan warna sing luar biasa. Utas jahitan MH kanthi perawatan khusus, kayata tahan UV, anti banyu, cocog kanggo produk ruangan, kayata tenda, payung, perabotan upholster, tutup mobil ...

MH Sewing Thread kanggo Awnings
Tujuwane kere, yaiku kere tetep utawa kere sing bisa ditarik maneh, yaiku kanggo nggedhekake ruang urip kanthi menehi perlindungan saka srengenge utawa udan. Dadi benang jahitan kanggo kere kudu anti-uv, anti banyu, awet, tahan nyandhang, lan ora gampang luntur.
MH nyaranake Benang jahit anti banyu, benang jahit anti-fenolik kuning, benang jahit anti-UV, lsp.
Kere
Utas Jahit MH kanggo Payung
Ing produksi payung, biasane kain entheng nganti medium digunakake. Lan payung kena sinar UV, udan, angin kenceng, lan lingkungan abot liyane.
MH menehi saran benang polyestersewing spun. Poliester luwih apik tinimbang nilon nalika sampeyan njahit barang sing kena sinar srengenge (sinar UV) lan kelembapan sing suwe. Iki tegese iku pilihan sing luwih apik kanggo njahit apa wae sing bakal digunakake ing njaba ruangan.
Umbrella
MH Sewing Thread kanggo njobo Upholstery
Utas kanggo pelapis ruangan kudu kekuatan lan daya tahan sing luar biasa.
Poliester luwih apik tinimbang nilon nalika sampeyan njahit barang sing kena sinar srengenge (sinar UV) lan kelembapan sing suwe. Iki tegese iku pilihan sing luwih apik kanggo njahit apa wae sing bakal digunakake ing njaba ruangan.
Benang jahit poliester anti-UV
bisa nyuda panyerepan saka sinar ultraviolet kanggo ombone tartamtu, nyegah degradasi benang jahitan, njamin sifat mechanical saka thread, lan uga nambah fastness cahya saka thread.
Upholstery ruangan
MH Sewing Thread kanggo Tarub
Utas jahitan konvensional ilang sifate sajrone wektu ing pengaruh radiasi UV, banyu asin lan kondisi cuaca liyane. Utas jahitan anti banyu lan Utas Anti-UV kanggo panggunaan ruangan bisa nahan tekanan paling angel sajrone pirang-pirang taun.
Benang jahit anti banyu wis Rampung tahan banyu khusus kang nyandhet efek kapiler, mangkono mesthekake yen ora banyu dijupuk munggah dening thread. Nalika ketegangan jahitan sing bener digunakake, transportasi banyu liwat bolongan jarum dicegah. Iki minangka benang sing populer kanggo aplikasi khusus, contone, peralatan layar, jaket pelampung, kere tugas abot lan jahitan tenda.
Tentara

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd