fbpx

Utas Bordir Berkilau lan Berwarna-warni kanggo Nyulam Logo

Kualitas dagangan sampeyan nggambarake kualitas merek sampeyan. Nyaring barang kanthi sulaman nambah nilai lan nggambarake integritas merek ing domain umum.

Bordir bisa nggawe kabeh prabédan - nambah produk lan menehi sentuhan pribadi. Utas sulaman MH nduweni fastness warna sing ekstrem lan tahan cuci, resistensi kimia lan mekanik sing apik lan kinerja nyulam sing sampurna.

Bordir Logo Kab

Benang Bordir Rayon Luster
Benang sulaman MH rayon nduweni tampilan luster Ultra, warna sing apik lan ketekunan sing dhuwur, kanthi rasa alus, alus, kilap sing dhuwur, lan sewability sing unggul, becik kanggo nggawe hiasan sing apik ing sandhangan lan non-pakaian, aplikasi jahitan dekoratif.

Benang Bordir Matt
Benang Bordir sing apik kanggo Monogram
Huruf bordir kanggo monogram, label utawa strip label kudu digarap kanthi apik lan apik. Ukuran paling cilik kurang saka 4 milimeter iku modis. Dheweke mbutuhake benang sulaman sing apik banget sing uga bisa ngasilake simbol sing paling cilik. Padha ditrapake kanggo rincian lan kontur sulaman kreatif.
Disaranake Benang rayon bordir. Kelemahane mung kekuwatane yen dibandhingake karo poliester. Poliester nduweni titik putus sing luwih dhuwur tinimbang rayon. Umume, benang rayon isih apik sajrone jahitan kanthi kacepetan dhuwur. Iku luwih alus tinimbang poliester lan luwih cocok kanggo karya rumit utawa karya karo renda freestanding.
Benang Bordir sing apik kanggo Monogram
Stitch Cross
Benang bordir utawa katun terdampar yaiku benang 6-untai sing rada nggilap, biasane saka katun nanging uga digawe saka sutra, linen, lan rayon. Benang katun minangka benang standar kanggo jahitan silang.
Disaranake Floss Bordir Katun ing pilihan saka werna, alus lan classy.
Stitch Cross

Benang Bordir Metal
Utas sulaman metalik MH nyedhiyakake tampilan metalik sing paling apik, lan daya tahan kekuatan sing apik, sulaman metalik katon apik, katon gaya lan nandheske gaya khusus, sing penting kanggo seragam bordir, busana laut utawa sandhangan tradisional.

Stitch Cross
Benang Bordir Viscose/Rayon

Benang Bordir Viscose/Rayon

Utas rayon, digawe saka filamen viscose, misuwur utamane amarga katon kaya sutra lan kilap alus ing cahya.
Polyester Embroidery Thread

Polyester Embroidery Thread

Filamen poliester berkualitas tinggi dicelup nganggo pewarna disperse ing suhu 125-135 ° C. Utas duwe luster unggul, kekiatan lan operasi Gamelan ing kacepetan maksimum.
Floss Bordir Katun

Floss Bordir Katun

Benang sulaman yaiku benang sing digawe utawa dipintal kanthi tangan khusus kanggo sulaman lan bentuk sulaman liyane. Iki minangka benang 6-untai sing rada nggilap, rada nggilap

Benang metalik

Benang benang bordir metalik ing jinis M / MS / MHS / MH / MX, wis digunakake ing manufaktur rajutan rajutan, rajutan lan tenunan, sulaman, label dll.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd