fbpx

Benang sing Awet banget kanggo Produk Kulit (Tas, Sandhangan)

Kulit nduwe tantangan pangolahan khusus. Gumantung ing panggunaan sing dituju, lapisan kasebut kudu dekoratif utawa duwe resistensi abrasi lan luh sing dhuwur, nanging tanpa nyuda tampilan sakabèhé.


Amarga sifat kulit sing awet, kulit mbutuhake penanganan lan ketrampilan sing ati-ati, amarga saben tusukan jarum kanthi permanen ngrusak kulit.
Rangkaian benang jahit MH sing akeh banget nawakake benang jahitan sing cocog kanggo kabeh permukaan kulit sing beda-beda - saka alus, grained nganti wulu, polesan dhuwur, dilapisi utawa malah dikepang.
Milih benang jahitan kanggo kulit gumantung saka spek benang, warna, bahan lan cara jahitan. Nalika jahitan kulit ing mesin jahit, jahitan kudu cukup cendhak kanggo nyedhiyakake jahitan sing nyenyet, nanging ora cendhak banget yen kulit wis saya lemah amarga akeh perforasi.

  • Tas
Utas Jahit MH kanggo Jaket Kulit
Wicaksana, dekoratif utawa protèktif? Minangka kulit kapindho, kulit nduwe tantangan pangolahan khusus. Gumantung saka panggunaan sandhangan kasebut, lapisan kasebut kudu dadi hiasan utawa duwe resistensi abrasi lan luh sing dhuwur, nanging tanpa nyuda tampilan sakabèhé.
Benang jahit nilon kanthi kekuatan dhuwur nduweni kekuatan luwih kanggo rasio Kapadhetan linear saka polyester. Nylon nduweni sifat tahan lentur lan abrasi sing luwih apik tinimbang poliester, lan sifat regangan lan pemulihan sing unggul ndadekake pilihan sing luwih disenengi kanggo bahan pelapis lan benang uga bahan sing ngalami operasi pencucian sing kerep.
Tas Kulit
Utas Jahit MH kanggo Tas Kulit
Saka kasual kanggo tas desainer, MH Polyester High Tenacity Sewing Thread teka ing macem-macem werna kanggo pas paling syarat desain lan cukup awet kanggo tahan cahya kanggo nyandhang nemen.
Polyester High Tenacity Sewing Thread, uga dikenal minangka benang Tetoron, digawe saka 100% benang filamen poliester. Iku nanggapi owah-owahan tension lan stabil banget, mulane, nyuda breakage benang lan panggantos benang nalika jahitan. Wis Rampung alus karo lubrication kurang gesekan unggul kang nyuda efek saka panas jarum lan abrasion.
gawan kulit
Benang Jahit MH kanggo Kursi Kulit Mobil
Saka airbag lan setir kanggo sabuk pengaman - bahan saka kabeh jinis komponen penting interior kendaraan. Struktur tekstil teknis dadi saya penting kanggo pangembangan bagean awak sing inovatif.
Benang jahit diikat nilon digawe saka nilon terus-terusan 6.6 wis dirumuske khusus pelumas kanggo resistance suhu dhuwur lan operasi Gamelan liwat mripat jarum tanpa break, skips utawa pawernan. Wis kontrol karakteristik babagan kanggo tatanan daur ulang apik lan nyenyet, tenan lan saldo jahitan.
Jaket kulit
Benang Jahit MH kanggo Sofa Kulit
Minangka thread sewing universal kanggo blus, disaranake Nylon Bonded Thread ing pilihan saka karcis cocog kanggo posisi lapisan lan materi.
Benang jahit diikat nilon digawe saka nilon terus-terusan 6.6 wis dirumuske khusus pelumas kanggo resistance suhu dhuwur lan operasi Gamelan liwat mripat jarum tanpa break, skips utawa pawernan. Wis kontrol karakteristik babagan kanggo tatanan daur ulang apik lan nyenyet, tenan lan saldo jahitan.

Polyester High Tenacity Sewing Thread

Benang jahitan poliester, uga dikenal minangka benang Tetoron, digawe saka filamen poliester 100%. Wis kekuatan dhuwur, werna kuwat, resistance nyandhang apik.

Nylon Tenacity Sewing Thread

Benang jahitan nilon kanthi kekuatan dhuwur digawe saka benang teknologi dhuwur kanggo jahitan tugas abot sing nambah stabilitas dimensi lan kinerja gliding sing luar biasa.

Benang Jahit Nilon

Ikatan nilon digawe saka nilon terus-terusan 6.6 wis dirumuske khusus pelumas kanggo resistance suhu dhuwur lan operasi Gamelan liwat mripat jarum tanpa break, skip utawa pawernan.

Core Spun Sewing Thread

Benang bordir poliester dicelup nganggo pewarna disperse ing suhu 125-135 ° C kanggo gloss unggul, daya tahan, lan lancar.
operasi ing kacepetan ndhuwur, nggawe wong pilihan populer karo kinerja gedhe lan kekiatan.

Benang Jahit ECO

Benang jahitan ECO / benang jahit poliester daur ulang digawe saka residu pasca konsumen ing bentuk botol PET transparan. Iku 100% daur ulang lan memenuhi standar GRS.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd