fbpx

Utas Versatile lan Kualifikasi kanggo Tekstil Omah

Tekstil omah nyedhiyakake comfort & cosiness ing omah sampeyan dhewe. Tekstil omah minangka unsur hiasan nanging uga nduweni manfaat praktis. Utas jahitan sing digunakake kudu nyengsemaken kanthi fungsional lan uga nyukupi syarat visual.

Tekstil omah nyedhiyakake kenyamanan & santai ing njero omah. Tekstil omah minangka unsur hiasan nanging uga nduweni manfaat praktis. Utas jahitan sing digunakake kudu nyengsemaken kanthi fungsional lan uga nyukupi syarat visual.

  • Towel
  • Selimut
  • Furnitur Upholsteri
  • Kasur
  • Curtain
MH Sewing Thread kanggo andhuk
Saka andhuk cilik nganti andhuk adus, tekstil adus nyedhiyakake faktor sing apik banget ing jedhing. Panggonan ngumbah lan pangatusan sing kerep lan intersif mbutuhake daya tahan jahitan.
Benang jahit poliester dicelup ing 130 ℃ suhu dhuwur, wis sun-tahan, fitur degradasi anti-kimia, digunakake digunakake ing mesin jahit industri lan mesin jahit ngarep. Utas poliester minangka benang serbaguna sing bener, lan iku pilihan sing apik kanggo umume proyek jahitan.
Towel

MH Sewing Thread kanggo Bedding
Ora mung suhu kamar sing adhem lan kasur sing apik sing penting kanggo turu sing sehat. Sprei sing tepat uga nyedhiyakake tingkat kenyamanan sing dibutuhake lan kudu dipilih kanthi teliti.
Utas spun inti duwe fuzz ing lumahing menehi ciri lubricity apik lan inti filamen terus-terusan sing nyumbang kanggo kekuatan dhuwur lan kekiatan. katun kebungkus benang poli inti duwe resistance panas jarum apik banget. Utas inti poliester sing dibungkus poliester duwe resistensi kimia sing apik lan tahan warna. Utas inti digunakake ing kabeh saka kain sing apik nganti kain sing abot.

Selimut

Benang Jahit MH kanggo Kasur
Milih kasur sing bener gumantung ora mung ing materi, nanging uga ing benang jahitan. Utas jahitan MH kanggo kasur nduweni keandalan lan daya tahan sing super, tahan kanggo nyuwek, tahan rub lan tahan abrasi.
Utas ketahanan tinggi poliester, Nylon benang tenacity dhuwur, nilon diikat benang sampurna kanggo jahitan kasur.

Curtain

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd