fbpx

Benang Jahit Serbaguna lan Kualifikasi kanggo Kain Denim

Denim, utawa jins, yaiku kain sing kuat sing digawe saka campuran katun lan poliester, sing ndadekake kain sing kuat lan tahan lama. Denim jahitan mbutuhake benang tartamtu. Kanthi jinis jarum lan benang sing tepat, sampeyan bisa kanthi gampang njahit nganggo tangan utawa jahitan mesin jins.
Ngelingi denim minangka kain sing kuat, mula mbutuhake benang lan jarum sing abot. Yen sampeyan nggunakake benang sing tipis lan bobote entheng, mula bisa gampang sobek.
Kanggo denim hemming, sampeyan bisa nggunakake benang topstitching. Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake untaian ganda benang bebarengan. Nggunakake rong gulungan benang sing nyenyet ngidini luwih kuat kanggo benang hemming. Wiwit denim kasedhiya ing macem-macem warna lan warna, priksa manawa sampeyan nyoba warna benang sing cocog karo materi apa.
Kain Denim
Rekomendasi Benang Jahit kanggo Kaos Denim
Minangka benang jahitan universal kanggo kain denim, disaranake Spun Polyester Sewing Thread ing pilihan tiket sing cocog karo posisi jahitan lan materi.
Benang jahit poliesterluwih murah kanggo ngasilake lan biasane luwih murah tinimbang jinis benang poliester liyane. Utas poliester minangka benang serbaguna sing bener, lan iku pilihan sing apik kanggo umume proyek jahitan. Benang kasebut kuwat, tahan warna, sawetara dawane, tahan panas lan jamur, lan macem-macem warna sing luar biasa. Utas poliester asring duwe finish lilin utawa silikon sing ngidini nyelipake kain kanthi gampang.
Jaket Jeans
Benang Jahit MH kanggo Jaket Denim
Minangka benang jahitan universal kanggo kain denim, disaranake Polyester Coren Spun Sewing Thread ing pilihan tiket sing cocog karo posisi jahitan lan materi.
Benang jahit corespun poliester yaiku inti poliester filamen sing dibungkus poliester spun. Corespun minangka benang jahit sandhangan umum sing paling apik sing kasedhiya ing pasar saiki. Corespun nggabungake karakteristik kekuatan lan elongasi saka inti Filamen Terus-terusan kanthi kinerja jahitan lan karakteristik permukaan benang serat spun. Dadi Benang Jahit Polyester Corespun kanthi karakteristik cuci sing apik banget cocog kanggo sandhangan denim lan jins.
Kaos Jeans / Blus
Rekomendasi Benang Jahit kanggo Jeans
Minangka benang jahitan universal kanggo kain denim, disaranake Benang Tekstur Poliester ing pilihan tiket sing cocog karo posisi jahitan lan materi.
Benang tekstur poliester digawe saka polyester tenunan filamen terus.Filamen tektur menehi thread aran alus lan wis becik kanggo nggunakake ing loopers overlocking, serging lan nutupi seaming kanggo nyedhiyani softness lan comfort, utamané ing lapisan "sabanjuré-kanggo-kulit".
Jeans
Cathetan: Amarga kahanan panggunaan bisa beda-beda gumantung saka desain lan mesin sing kasedhiya, conto kudu diprodhuksi lan dievaluasi kanggo nemtokake manawa syarat wis ditemtokake. Sampeyan bisa hubungi tim teknis kanggo dhukungan.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd