fbpx

Bahan Sertifikasi lan Sertifikasi kanggo Industri Fashion lan Busana

Ora ana papan liya sing ngganti tren kanthi cepet kaya ing mode. Desain lan fungsi padha nalika nerangake pilihan saka bahan, ngethok lan workmanship. Nggoleki nanging awet, ora ngganggu lan durung nemtokake kanggo pas sing sampurna.
Busana modis utawa fungsional - macem-macem kain lan potongan meh ora bisa diukur. Rangkaian benang jahit kita gampang tetep: kanggo sandhangan sing apik, nyaman lan praktis. Desain elegan mbutuhake workmanship sing tepat; comfort ngagem banget mbutuhake kompatibilitas apik saka bahan. MH njamin standar kualitas, fastness werna lan ramah lingkungan thread kita, preduli saka technique jahitan lan kain digunakake.
Apparel
MH Sewing Thread kanggo Blus
Minangka Utas sewing universal kanggo blus, disaranake Polyester Spun Sewing Thread / Inti Spun Sewing Thread / Cotton Sewing Thread ing pilihan saka karcis cocog kanggo posisi jahitan lan materi.
Benang jahitan poliester spun luwih murah kanggo ngasilake lan biasane luwih murah tinimbang jinis benang poliester liyane.
Utas poliester minangka benang serbaguna sing bener, lan iku pilihan sing apik kanggo umume proyek jahitan. Benang kasebut kuwat, tahan warna, ana sing dawa, tahan panas lan jamur, lan macem-macem warna sing luar biasa. Utas poliester asring duwe finish lilin utawa silikon sing ngidini gampang nyelip ing kain.
MH Sewing Thread kanggo Rok
Minangka thread sewing universal kanggo rok, disaranake Cotton Sewing Thread / Polyester Spun Sewing Thread / inti Spun Sewing Thread ing pilihan saka karcis cocog kanggo posisi jahitan lan materi.
Cotton Sewing Thread minangka benang jahit alami sing paling akeh digunakake lan becik kanggo jahitan dhasar. Nduwe kemampuan jahitan sing luwih apik kanthi jahitan kurang kinking utawa gulung. Nalika mesin jahit mlaku suwene jarum ngasilake panas sing bisa gampang diserap dening benang katun. Bisa gampang dicelup lan dicithak kanthi apik ing jahitan.
Rekomendasi Benang Jahit kanggo Celana
Minangka thread sewing universal kanggo celonone, disaranake Cotton Sewing Thread / Polyester Spun Sewing Thread / Inti Spun Sewing ing pilihan saka karcis cocog kanggo posisi jahitan lan materi.
Benang jahit corespun poliester yaiku inti poliester filamen sing dibungkus poliester spun. Corespun minangka benang jahit sandhangan umum sing paling apik sing kasedhiya ing pasar saiki. Corespun nggabungake karakteristik kekuatan lan elongasi saka inti Filamen Terus-terusan kanthi kinerja jahitan lan karakteristik permukaan benang serat spun.
Cathetan: Amarga kahanan panggunaan bisa beda-beda gumantung saka desain lan mesin sing kasedhiya, conto kudu diprodhuksi lan dievaluasi kanggo nemtokake manawa syarat wis ditemtokake. Sampeyan bisa hubungi tim teknis kanggo dhukungan.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd