fbpx

Aplikasi Utas kanggo Industri sampeyan

Apparel

Apparel

Busana modis - macem-macem kain lan potongan meh ora bisa diukur. Lan macem-macem benang jahitan kita gampang tetep: kanggo sandhangan sing apik, nyaman lan praktis.
Workwear

Workwear

Keperluan sandhangan kerja beda-beda kaya pangguna: daya tahan, bisa dicuci ing suhu dhuwur, bleaching klorin utawa finishing trowongan. Utas bisa tahan banyu, entheng, tahan kanggo ngumbah sing kerep.
Olahraga

Olahraga

Apa kanggo kegiatan luang utawa atlit profesional: nyaman nganggo nyaman kudu tansah bebarengan karo daya tahan dhuwur saka bahan. Utas jahitan kita minangka komponèn penting saka olahraga inovatif kanggo olahraga profesional lan luang lan njamin pangolahan cerdas bahan fungsional.
Denim

Denim

Stash kain Denim sing penting kasedhiya ing macem-macem bobot, cuci, lan warna, lan bisa digunakake kanggo macem-macem sandhangan. Kain workhorse, denim menehi kekuatan lan daya tahan amarga tenunan kepar. Kekuwatan denim bisa dadi alangan-uga aset-nalika nerangake jahitan.
Sepatu

Sepatu

Utas jahitan ing alas kaki nduweni fungsi dhasar nyedhiyakake tampilan sing nyenengake, kenyamanan lan kekuatan sing dibutuhake nalika gabung karo komponen alas kaki.
Produk Kulit

Produk Kulit

Amarga sifat kulit sing tahan lama, dadi aksesoris modis sing menehi sentuhan pungkasan. Kang ndadekake panjaluk diselehake ing dipikir lan kualitas sepatu olahan lan barang kulit kabeh luwih.
Home Textiles

Home Textiles

Tekstil omah minangka unsur hiasan nanging uga nduweni manfaat praktis. Utas jahitan sing digunakake kudu nyengsemaken kanthi fungsional lan uga nyukupi syarat visual.
Produk njobo

Produk njobo

Produk njaba minangka kabutuhan saben dina. Utas MH kanthi perawatan khusus sampurna kanggo produk ruangan, kayata bagasi, olahraga, topi, sepatu olahraga, tenda camping lan liya-liyane.
Pola Bordir

Pola Bordir

Kualitas dagangan sampeyan nggambarake kualitas merek sampeyan. Nyaring barang kanthi sulaman nambah nilai lan nggambarake integritas merek ing domain umum.

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd