cartDeleng ugaSitemap

Inggris English
Pabrik Benang Ningbo MH lan Thread
Bobbin Winder

Babagan MH

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY salah siji facotry Ningbo MH Industry Co, Ltd Ithas fokus ing Sewing thread lan thread sulaman manufaktur kanggo 12 taun. Saiki, MH nduweni telung zona industri kanthi pabrik 120,000m2, pabrik 1900, lan equippte karo mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur ketat, bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas lan kehandalan.

Industri Jahit Jahitan:

MH Sewing Thread Industry prodhuksi kalebu: benang spining, dyeing, winding, packing and testing. Kapasitas produksi tahunan yaiku 30000 + ton. Prodhuk kita kalebu poliester sithik lan corespun kanggo nilon ikatan lan poliester jambon poliester, sing kasedhiya ing ukuran lan spesifikasi sing beda kanggo nyukupi kabeh kebutuhan pelanggan sing mungkin. MH Sewing thread nyedhiyakake panyedhiya global kanggo produk apparel, sprei, karpet, fashion ngarep, industri, kemasan lan produk sewn liyane ing saindenging donya, ditampa sacara wiyar dening para pelanggan ing saindenging dunya kanthi kualitas unggul ing rega sing kompetitif.

Industri Sulaman Utami:

MH Embroidery Thread Industry nduweni set lengkap produksi garis spinning, dyeing, shaping and molding, kang njamin produksi tepat waktu kanthi kualitas apik kanggo prodhuksi rayon thread sulaman lan poliester thread sulaman, kapasitas prodhuksi taunan kita yaiku 10000 + ton. Intensitas tinggi, sawetara gabungan, werna sing apik, genggeman sing lembut lan werna kuwalik yaiku apa sing dibayangke kanggo pelanggan.

Industri MH Sewing Thread lan Industri Sulaman MH wis entuk sertifikat ISO9001 lan OEKO-TEX, kita nguripake proteksi lingkungan, saben taun ngurangi konsumsi energi lan teknologi berkembang, kanggo nggunakke bahan baku, energi lan banyu paling efisien.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:

     

COPYRIGHT © 1999-2018 | NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.