fbpx

Babagan MH

Pabrik benang Ningbo MH nduweni area tanduran 120,000m2 lan 1100 buruh, dilengkapi mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur sing ketat, bisa ngasilake benang jahitan 2500ton / wulan, benang sulaman 400ton / wulan. Kanthi pusat perawatan limbah sing canggih lan sistem daur ulang banyu, MH duwe komitmen kanggo tumindak hemat energi, perlindungan lingkungan lan produksi ijo, lan duwe sertifikat ISO 90001:2015, ISO14001:2015, ISO18001:2007 lan OEKO-TEX 100, supaya MH bisa nyedhiyakake pelanggan karo Utas kualitas unggul lan layanan linuwih dhuwur.

Saben taun pabrik MH bakal nandur modal akeh ing riset, mesin lan peralatan, kanggo produk anyar, nambah kualitas lan manufaktur ijo. Saiki MH wis mbangun pusat tes kanthi peralatan uji coba lengkap, bisa nguji benang mentah lan benang sing wis rampung, kalebu keseragaman, rambut, kekuatan, kecepatan warna lan kinerja jahitan; Pusat sampel warna MH, nduweni sistem kontrol warna otomatis, supaya njamin warna sing cocog karo kabutuhan pelanggan; MH uga wis majeng prodhuksi baris karo standar produk ketat, njupuk MH thread karo kualitas standar dhuwur stabil.
Pabrik MH

Industri Utas

Pabrik benang Ningbo MH nduweni area tanduran 120,000m2 lan 1100 buruh, dilengkapi mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur sing ketat, bisa ngasilake benang jahitan 2500ton / wulan, benang sulaman 400ton / wulan.

Industri Benang Jahit

Pabrik benang jahit MH dilengkapi set lengkap mesin pre-winding, winding, dyeing, packing lan post-processing canggih, lan peralatan R&D, sampling, testing. Utamane mrodhuksi benang jahit poliester spun, benang jahit inti, benang jahit katun 100%, benang jahitan poliester filamen lan benang overlock poliester, kasedhiya ing macem-macem ukuran lan spesifikasi kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan.
MH nyedhiyakake manufaktur global kanthi benang jahitan kanggo sandhangan, sprei, karpet, busana omah, industri, kemasan lan produk jahitan liyane ing saindenging jagad, sing ditampa sacara umum dening para pelanggan ing saindenging jagad kanthi kualitas unggul kanthi rega sing kompetitif.
  • Bobbin Winder
  • Mesin Angin Berkelajuan Tinggi
  • Mesin Kemasan Otomatis
  • Pusat Pengolahan Limbah
  • Pengering Tekanan Thies

Industri Benang Bordir

Pabrik benang sulaman MH duwe jalur produksi sing beda-beda kanggo benang sulaman rayon lan benang sulaman poliester, kalebu pre-winding, winding, dyeing, re-winning lan proses pengepakan, uga sampling, peralatan testing.
intensitas dhuwur, sawetara joints, werna padhang, handfeel alus lan dhuwur werna-fastness iku apa kita wis janji kanggo kita pelanggan. MH prioritas pangayoman lingkungan, ngurangi konsumsi energi lan teknologi ngembangaken, kanggo nggawe paling efisien bahan mentahan, energi lan banyu.

  • Slack Winding
  • Mesin penggulung kawat biasa
  • SSM-TK2-20CT-dhuwur-kacepetan-tliti-mesin nduwurke tumpukan
  • produksi-peralatan/thies-tekanan-pengering

Kesadaran Lingkungan Industri

MH nduweni konsensus sing tambah akeh babagan kabutuhan kanggo ngetrapake proses industri sing ora mbebayani utawa ngrusak kapasitas mangsa ngarep kanggo nyukupi kabutuhan saiki lan mbesuk.
pusat pengolahan limbah

Pusat Pengolahan Limbah Lanjut

MH nduwe pusat perawatan kumbahan lan sistem daur ulang banyu kanthi komitmen kanggo tumindak tenaga, perlindungan lingkungan lan produksi ijo.

Sertifikasi ISO

ISO 14001 minangka Sistem Manajemen Lingkungan (EMS) sing nyedhiyakake sistem kanggo ngukur lan ningkatake dampak lingkungan organisasi.
ISO 9001 minangka Sistem Manajemen Kualitas (QMS) sing menehi organisasi pendekatan sistematis kanggo nggayuh tujuan pelanggan.
ISO 45001 minangka Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja (OHSMS) sing nyedhiyakake sistem kanggo ngukur lan ningkatake dampak kesehatan lan safety organisasi.
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd