Thread Nylon

Iki digawe saka bahan polimer nilon kanthi kinerja lengkap lengkap. Keuntungan transparansi, kekuatan dhuwur, stabilitas termal sing apik, resistensi karat sing apik lan formasi sing gampang, stabilitas dimensi, koefisien linear cilik, penebat listrik lan penahanan tuwa, ora beracun lan ora ana ambune.

Benang nilon MH duwe spesifikasi lengkap kanthi kualitas sing dipercaya lan pangiriman cepet lan bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. (kayata kualitas, warna, bobot, kemasan, lan sapiturute.) cocog karo kabutuhan pasar sing beda

spec: kekandelan 0.08-3.0mm

packing: biasane dikempalken nganggo spool plastik, kerucut, tabung utawa skein, ing 2g-5000g

aplikasi

Amarga saka kekuwatan dhuwur, gloss tinggi, extensibilitas sing dhuwur, benang nilon MH disenengi para perancang busana, digunakake digunakake ing sulaman sequin, kudung, olahraga olahraga, kostum tradisional, karpet arab.

Iki uga thread pancing sing paling umum, umume ing kekandelan 0.1mm-0.6mm. Nelayan bisa milih kekandelan lan kekuwatan sing cocog miturut banyu lan peralatan fishing sing beda.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd