Thread Sewing ECO Polyester

MH ECO Polyester Sewing Thread uga diarani minangka benang jahit polyester daur ulang, nggunakake benang khusus sing digawe saka botol plastik daur ulang kanthi pirang-pirang proses rumit, 100% didaur ulang, dirancang kanggo mbantu ngrampungake tantangan, nggawe rasukan tanggung jawab lingkungan.

spec: Kita duwe 20S / 2,20S / 3,30S / 2,40S / 2,60S / 2, yaiku ide kanggo kintwear, atlet, rasukan intel, pakaian kasual, sulaman lan aplikasi ruangan ruangan.

certificate: Standard Daur-ulang Global (GRS) 4.0

Fitur lan mupangat

Serat poliester daur ulang 100% kirim, serat poliester sing disertifikasi dening GRS (Daur ulang Global Global), solusi pengecutan panas garing sing apik banget, bisa ngasilake bathi pelanggan kanthi signifikan, efek sewing sing apik, kecepatan warna sing apik banget.

Thread sewing MH ECO Polyester nyedhiyakake benang jahit alternatif eko kanthi nindakake kinerja jahitan. Nggunakake Thread sewing MH ECO Polyester, lan bumi nyemak kabeh!

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd