Thread Sewing ECO Polyester

Thread Sewing Polyester MH ECO uga diarani benang sewing poliester daur ulang, nggunakake benang khusus sing digawe saka botol plastik daur ulang kanthi serangkaian proses rumit, 100% didaur ulang, dirancang kanggo mbantu tantangan, manufaktur klambi sing tanggung jawab lingkungan.

spec: Kita duwe 20S / 2,20S / 3,30S / 2,40S / 2,60S / 2, yaiku ide kanggo kintwear, atlet, rasukan intel, pakaian kasual, sulaman lan aplikasi ruangan ruangan.

certificate: Standard Daur-ulang Global (GRS) 4.0

Fitur lan mupangat

100% serat serat poliester daur ulang konsumen, serat Polyester sing disertifikasi GRS (Standar Daur Ulang Global), solusi nyusut panas garing sing apik banget kanggo, nambah profitabilitas pelanggan, efek njahit sing apik banget, tahan warna sing apik banget.

Thread sewing MH ECO Polyester nyedhiyakake benang jahit alternatif eko kanthi nindakake kinerja jahitan. Nggunakake Thread sewing MH ECO Polyester, lan bumi nyemak kabeh!

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd