MH WaterProof Sewing Thread nduweni finish tahan banyu khusus

WaterProof Sewing Thread

Utas jahit tahan air MH nduweni finish tahan banyu khusus sing nyegah efek kapiler, saéngga ora ana banyu sing dijupuk saka benang. Nalika tension sewu sing bener digunakake, transportasi banyu liwat bolongan jarum bisa dicegah.
Utas sewing tahan MH nduweni kemampuan anti polusi sing apik banget lan njaga kebersihan jangka panjang; ketahanan cuaca lan umur validitas sing terus-terusan, resistensi UV, resistensi oksidasi; ketegangan lan daya tarik banget, Ciri anti-pengupasan; luwih apik nyandhang resistance.

spec: Ukuran normal yaiku 20/2, 30/3, 40/3

warna: kanthi 800 warna, bisa cocog banget karo kain sing dijahit.

Fitur Product: Kinerja anti banyu sing dhuwur, Luster sing Apik, Kekuwatan & Penampilan Jahitan sing Apik, Produktivitas Tinggi, Rentang Warna Ekstensif, Tahanan Kimia Dhuwur

aplikasi: Iku cocok kanggo jahit tarpaulin saka gudang, kendaraan, kapal, pabrik, tambang, yard barang, sepur, perusahaan, tetanen tetanèn, lan liya-liyane. Iki uga akeh digunakake ing sandhangan, produk militer, petualangan lumahing, pariwisata luar ruangan lan kothak liyane.

thread sewing anti banyu

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd