fbpx
  • WaterProof Sewing Thread

WaterProof Sewing Thread

WaterProof Sewing Thread

WaterProof Sewing Thread

Material:

Filament lan staples

spec:

Ukuran normal 16s/2/3, 22s/2/3, 30s/2/3, 40s/2, 45s/2, 50s/2, 60s/2/3, 80s/2 etc.

Warna Kartu

Kanthi luwih saka 800 warna, bisa cocog karo kain sing dijahit.
Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.

Efek anti banyu

Utas jahit tahan air MH nduweni finish tahan banyu khusus sing nyegah efek kapiler, saéngga ora ana banyu sing dijupuk saka benang.
Benang Jahit anti banyu
Benang Jahit Normal

Feature Product

Jahitan rapi
Luster alus
Ketegangan banget
Kinerja anti banyu dhuwur
Resistance kimia gedhe, tahan UV, tahan oksidasi
Kemampuan anti-polusi sing apik banget lan njaga kebersihan jangka panjang

aplikasi

Utas jahitan anti banyu digunakake kanggo produk ruangan, kayata tenda, payung, pakaian renang ...
Produk njobo

Produk njobo

Payung kena udan, angin kenceng, sinar uv lan lingkungan abot liyane. Utas poliester anti banyu nggawe lapisan anti banyu, anti-uv lan awet.
Olahraga

Swimwear

Utas jahitan konvensional bisa embrittle utawa pecah sawise sawetara taun paparan banyu asin, sinar matahari, lan suhu sing ekstrem.
Kemah-kemah

Kemah-kemah

Benang jahitan anti banyu bisa nambah kinerja produk ruangan lan segara sing mbutuhake umur jahitan lan integritas jahitan sing luar biasa.

Data Teknis Produk

Tex Count Benang Ukuran Tiket Kekuwatan Averange Elongation Min-Max Shrinkage ing nggodhok banyu
(T) (S) TKT (cn) (%) (%)
150 12S / 3 20 5010 8-13
60 20S / 2 50 2124 10-16
90 20S / 3 35 3540 11-16
180 20S / 6 15 5832 8-13
40 30S / 2 75 1379 10-15
60 30S / 3 50 2245 11-16
45 40S / 3 70 1642 10-15

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd