Polyester textured thread, Polyester overlocking Thread, Serger Thread

Benang Tekstur poliester / Utas Overlay

Iki uga dijenengi minangka 100% benang lapisan polyester terus utawa benang overlock, digawe saka DTY poli 100% poliester, menehi benang rasa alus lan pas kanggo dienggo ing looper overlocking, seaming tutup kanggo nyedhiyakake kelembutan lan kenyamanan.

Material: 100% polyester

spec:150d/1, 200d/1, 300d/1

packing: 1000yds nganti 20000yds / kon, utawa 0.5kg nganti 2.0kg / kerucut

Fitur Produk: Jangkoan Seam sing Apik, Properti Elastis sing Luwih Apik, Werna Warna sing Lengkap, Produktivitas Tinggi, Resistansi Kimia, Ekonomis

Dianggo: Umume digunakake ing overlocking kain elastis, kayata jeroan, sandhangan rajutan, busana olahraga lan sandhangan anak.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd