Utas Jahit Nylon sing Diikat

Nylon Bonded Thread

Utas jahitan ikatan nilon digawe saka serat sintetis poliamida 6.6, sing jenenge nilon 6.6 utawa 6 serat sintetis. Liwat corak serat, banjur tancepake lan ngrampungake kabeh serat kaya siji, benang sing diikat ora disentwine, ora asri lan tahan banter banget kanggo proses njahit.

spec:210D/3, 300D/3,420D/3 ,630D/3

Fitur produk:Tennessity Banget, UV lan Perlindhungan Abrasi Banget, Elongasi Kurang, Properti Waterproof Dhuwur, helai Longgar, Kekuatan & Penampilan Jahitan sing Apik, Rentang Warna Ekstensif

aplikasi

Efek njahit apik banget, amarga bathi bahan nilon lan pelumas efektif, Ditrapake kanggo kabeh jinis barang kulit, tas, koper, mobil, produk outdoor, lsp.

100D / 3, 150D / 2, 150D / 3, Utamane digunakake kanggo bahan kulit kain tipis: kayata dompet, langsir, tas tangan, jas hujan, sandhangan kulit, sarung tangan kulit, lan liya-liyane.

210D / 2, 210D / 3, 250D / 3, Digunakake utamane ing produk kulit lan kulit: kayata sepatu kulit, tas kulit, suitcases, sandhangan kulit

Kain sing luwih tebal: floss dental, shoes travel, travel bag, tenda, empuk, bedding, sofas, lsp.

300D / 3, 420D / 3, 630D / 3, Digunakake kanggo produk kulit sing kandel: sofa, bantal mobil, sepatu olahraga, sabuk, lan sapiturute.

Produk kain sing lancip: kanvas, buku akun, tarub, tas ransel, lan sapiturute produk, layang, langsir manik.

840D / 3, 1260D / 3, Umume digunakake kanggo layangan gedhe, produk nganggo tangan, tas kemasan, lsp.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd