Nylon Threaded Bonded

Nylon Bond Thread

Utas jahitan sing nilon digawe saka serat sintetik polyamide 6.6, jeneng populer Nylon 6.6 utawa 6 serat sintetik, liwat proses khusus kanggo ikatan nalika mbunderake serat, banjur nempel lan ngrampungake kabeh serat bebarengan kaya siji, nalika njahit, benang sing ikatan ora disentwine , ora cottony, tahan dhuwur kanggo abrasion.

spec: 210D/3, 300D/3,420D/3 ,630D/3

Fitur produk: Tenacity sing apik banget, Perlindhungan UV lan pelecehan sing apik, Elongasi sing sithik, Properti anti banyu sing dhuwur, Strip longgar sing dicegah, Kekuwatan Seam sing apik banget, Rupa warna sing wiyar

aplikasi

Efek jahitan apik banget, amarga kauntungan saka nilon lan pembuangan efek pelincir, Bisa ditrapake kanggo kabeh jinis barang kulit, tas & bagasi, utomobile, produk ruangan, lsp.

100D / 3, 150D / 2, 150D / 3, Utamane digunakake kanggo bahan kulit kain tipis: kayata dompet, langsir, tas tangan, jas hujan, sandhangan kulit, sarung tangan kulit, lan liya-liyane.

210D / 2, 210D / 3, 250D / 3, Digunakake utamane ing produk kulit lan kulit: kayata sepatu kulit, tas kulit, suitcases, sandhangan kulit

Kain sing luwih tebal: floss dental, shoes travel, travel bag, tenda, empuk, bedding, sofas, lsp.

300D / 3, 420D / 3, 630D / 3, Digunakake kanggo produk kulit sing kandel: sofa, bantal mobil, sepatu olahraga, sabuk, lan sapiturute.

Produk kain sing lancip: kanvas, buku akun, tarub, tas ransel, lan sapiturute produk, layang, langsir manik.

840D / 3, 1260D / 3, Umume digunakake kanggo layangan gedhe, produk nganggo tangan, tas kemasan, lsp.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd