Utas Poliester Spun kanggo Sewing Kantong

Bagan Cat Tutup

Material:We duwe 100% poliester lan 100% katun nutupi katun

Count: Cacah lan benang bisa dipilih adhedhasar kabutuhan pelanggan saka 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s nganti 3 ~ 9 ply.

packing:Bisa dikemas dadi 20g nganti 10kgs tanpa knot, cocog kanggo mesin tas jahit tangan lan mesin tas jahit industri, saengga bisa nambah efisiensi sewing.

Product fitur:Resistensi Abrasi Dhuwur, Kekuwatan & Penampilan Seam Banget, resistansi Kimia, Tanpa simpul, Produktivitas Dhuwur, Ekonomis.

Dianggo:Duwe tahan dhuwur kanggo abrasion / corrosion / acid, biasane digunakake kanggo ngemas jahitan jahitan tas kanggo tas tenunan / kantung kertas / karung, lsp.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd