Nylon Tenacity Threads, Nylon Thread Strength Tinggi

Nylon High Tenacity Thread

Utas jahitan nilon sing dhuwur utamane yaiku nilon 6 lan nilon 6.6 .Ia nduweni kekuwatan, tahan, lan tahan karat .Iku bisa njaga kekuwatan normal ing lingkungan garing lan udan .Mulane, benang jahitan tenon nilon digunakake kanthi kulit. produk, prabotan, ruangan lan lapangan liyane.

Material: 100% nilon

spec: Spesifikasi umum duwe 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 lan sapiturute.

Napa milih benang jahit tenantitas MH Nylon?

Kekuwatan bejat lan ciri reguler sing luwih dhuwur ngasilake lapisan kulit sing apik lan apik .Pentasan alus kanthi pelinciran gesekan sing luwih apik bisa nyuda efek panas lan abrasi .Ia nduweni jahitan jahitan lan penampilan jahitan sing rapi.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd