fbpx
  • Nylon High Tenacity Thread

Nylon High Tenacity Thread

Nylon High Tenacity Thread

Nylon High Tenacity Thread

Material:

100% nilon

spec:

Spesifikasi umum duwe 150D / 3, 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 lan liya-liyane.

Kertu warna:

Kertu warna kasedhiya lan warna sing disesuaikan uga ditrima.

packing:

selaras
Nylon High Tenacity Thread

Fitur Produk:

Benang jahitan nilon kanthi kekuatan dhuwur utamane kasusun saka nilon 6 lan nilon 6.6. Nduwe kekuatan dhuwur, tahan nyandhang lan tahan korosi. Uga bisa njaga kekuatan normal ing lingkungan garing lan teles.

aplikasi

Utas tenacity dhuwur digunakake kanggo jahitan kulit Sepatu, olahraga Sepatu, bagasi, sofa, kursi mobil lan kain elastis, kayata swimwear, setelan nyilem ...
Utas ketahanan tinggi poliester Utas ketahanan dhuwur nilon Utas ikatan nilon
Ngatur formal barang kulit barang kulit
sumunar alas kaki Sepatu
alas kaki tas koper tas koper
barang kulit barang olah raga barang olah raga
sprei / kasur barang njobo barang njobo
jahitan wuta upholstery dekorasi alus ing njero ruangan
upholstery / kursi otomotif
produk industri / tas udara
Kursi Mobil

Kursi Mobil

Utas jahitan kanggo interior kucing kudu nduweni kekuatan patah sing luwih dhuwur, regane paling optimal, jahitan sing apik ing barang kulit.
Produk Kulit

Produk Kulit

Tas njaba nandhang kaku banget lan mbutuhake benang jahitan sing tahan abrasi lan bisa njahit materi sing abot.
Produk njobo

Produk njobo

Utas kanggo furnitur ruangan kudu njaga integritas struktural lan katon ing pirang-pirang kondisi cuaca.
Sepatu Olahraga

Olahraga Sepatu

Sepatu kudu tahan kabeh jinis cuaca lan uga beban mekanik nalika mlaku. Utas jahitan kudu njamin jahitan sing awet.

Data Teknis Produk

Tex Tiket Ukuran Denier PLY Kekuwatan rata-rata Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake aplikasi
(T) (TKT) (D) --- (Kg) (%) Singer Metrik ---
35 80 100D 3 ≥2.0 18-28 9-12 65-80 Bobot Cahya
45 80 138D 3 ≥2.7 18-28 10-12 70-80 Bobot Cahya
70 60 210D 3 ≥4.2 19-28 14-19 90-100 Bobot Sedheng
90 60 280D 3 ≥5.6 20-30 18-19 110-120 Bobot Sedheng
135 40 420D 3 ≥8.4 24-32 18-21 110-130 Bobot Sedheng
210 30 630D 3 ≥12.5 25-32 21-23 130-160 Bobot abot

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd