Nylon Tenacity Threads, Nylon Thread Strength Tinggi

Nylon High Tenacity Thread

Utas jahitan ketahanan tinggi nilon umume kasusun saka nilon 6 lan nilon 6.6. Iki nduweni kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang banget lan tahan korosi. Iki uga bisa njaga kekuwatan normal ing lingkungan sing garing lan udan. Mula, benang jahitan ketahanan nilon digunakake ing meh kabeh perkara sing mbutuhake kekuwatan lan daya tahan, kayata produk kulit, perabotan, outdoor lan lapangan liyane.

Material:100% nilon

spec:Spesifikasi umum duwe 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 lan liya-liyane.

Napa milih benang jahit tenantitas MH Nylon?

Kekuwatan ngilangi sing luwih dhuwur lan ciri khas sing optimal ngasilake lapisan sing apik kanggo alas kulit lan barang-barang kulit.

Rampung alus kanthi pelumasan gesekan rendah sing nyuda nyuda efek saka panas jarum lan abrasi. Nduwe formasi jahitan sing konsisten lan tampilan jahitan sing apik.

Aplikasi sing Cocog

Utas ketahanan tinggi poliester Utas ketahanan dhuwur nilon Utas ikatan nilon
Ngatur formal barang kulit barang kulit
sumunar alas kaki Sepatu
alas kaki tas koper tas koper
barang kulit barang olah raga barang olah raga
sprei / kasur barang njobo barang njobo
jahitan wuta upholstery dekorasi alus ing njero ruangan
upholstery / kursi otomotif
produk industri / tas udara

 

 

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd