Polyester-Polyester / Cotton-Polyester Core Spun Sewing Thread

Core Spun Sewing Thread

Benang jahitan poliester corespun MH kasusun saka inti poliester filamen terus-terusan lan bungkus poliester pokok alus, sing ngasilake kekuatan jahitan sing dhuwur lan kinerja sing apik. Nduwe daya sewahan sing luar biasa lan nggawe gagang sing luwih alus lan alus kanggo jahitan sewn yen dibandhingake karo benang jahitan konvensional. Kekuwatane uga 15% -20% luwih dhuwur tinimbang utas jahit konvensional.

Count: Utas jahitan poliester corespun MH cacahe ana 20/2, 30/2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, nganti 80/2

warna: kanthi 800 warna, bisa cocog karo kain sing cocog

certificate: Oeko Tex Standard 100 Bukaan 6

Dianggo: Utamane digunakake kanggo kinerja ruangan, olahraga, tenunan lan jaket mode, Jeans, produk kulit, lsp.

MH Corespun polyester sewing thread Advantage

Kekuwatan Kekuwatan sing Apik banget, resistensi Dhuwur kanggo Abrasi, Resistensi Kimia Dhuwur, Evenness lan Penampilan sing Apik, Ngeculake Jahitan Liwat, Produktivitas Dhuwur, Nyilikake Pucuk Jahitan, Tingkat Cepet Warna Dhuwur, Ketemu Oeko Tex Standar 100 Lampiran 6.

Milih nggunakake benang jahitan poliester corespun MH ora mung bakal nambah tampilan produk sing dijahit, nanging bisa nambah produktivitas lan kinerja lini produksi njahit.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd