Polyester-Polyester / Cotton-Polyester Core Spun Sewing Thread

Core Spun Sewing Thread

MH corespun polyester sewing thread konstruksi nganggo inti poliester poliamen lan bungkus poliester polyester sing terus-terusan, menehi kekuatan lapisan sing dhuwur lan kinerja sing apik banget. Duwe kapinteran sing luar biasa lan nggawe gagang sing luwih lembut lan lembut kanggo lapisan jahitan yen dibandhingake karo benang jahit konvensional, kekuwatane uga 15% -20% luwih dhuwur tinimbang benang jahit konvensional.

Count: Utas jahit polyores corespun 20 tikel 2,30 / 2 / 40, 3/50, 2/60, 2/60, 3/80, nganti 2/XNUMX

warna: kanthi 800 warna, bisa cocog karo kain sing cocog

certificate: Oeko Tex Standard 100 Bukaan 6

Dianggo: Digunakake utamane ing kinerja ruangan, olahraga olahraga, jaket jeroan lan jaket fashion, Jeans, produk kulit, lsp.

MH Corespun polyester sewing thread Advantage

Tenacity kekuatan sing apik banget, Ketahanan Abrasi, Ketahanan Kimia sing Dhuwur, Kesenengan lan Penampilan Becik, Nyuda Jahitan Skill, Produksi Tinggi, Minimalake Puckering Seam, Cepet warna kanthi cepet, Nggayuh Oeko Tex Standard 100 Lambang 6.

Milih nggunakake benang sewing poly corespun polyester, ora mung bakal ningkatake tampilan produk sing dijahit, nanging bisa nambah produktivitas lan kinerja produk produksi jahitan.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd