Utas Poliester Spun kanggo Jahit

100% Spun Polyester Sewing Thread

Material: 100% polun spun

Count:Utas jahitan poliester spun duwe 20/2, 40/2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, nganti 80/2. Sampeyan kudu milih benang count sing tepat miturut bahan kain, kekandelan, lan mesin jahit.

Werna: Kanthi 800 warna, benang jahitan poliester spun bisa cocog banget karo kain kanthi macem-macem warna.

Certificate: Oeko Tex Standard 100 kelas 1

packing: Wis dikemas nganggo 10y ~ 10000y ing kerucut gedhe utawa tabung cilik

kapasitas: 30000 + ton, tegese udakara 2000x40'HQ saben taun

Dianggo

20S / 2 ~ 30S / 3 kanggo sandhangan tebal kaya jins, klambi musim dingin tebal

30S / 2, 40S / 2, 50S / 3, 60S / 3 kanggo sandhangan lan tekstil ing omah, kayata kaos, blus, jaket, klambi bocah, gaun, jeroan, olahraga, sprei, tirai, lsp.

50S / 2, 60S / 2 digunakake kanggo rajutan rajutan ringan, kayata Kaos, sandhangan sutra, sapu tangan, lsp

Keuntungan Thread Sewing MH Polyester

Sampeyan bisa nemokake Utas MH duwe kaluwihan ing: Kurang akeh jahitan kacepetan dhuwur; Resistensi abrasi tingkat dhuwur; Pembentukan jahitan sing konsisten; Ora ana jahitan sing dilewati; Evenness, kanggo nyegah owah-owahan ketegangan sajrone jahitan; Kelancaran permukaan sing cukup; supaya gampang liwat pandhuan mesin; Cepet warna tingkat dhuwur; Ketemu Oeko Tex Standard 100 kelas 1.

Mesin semut luwih milih benang jahit MH, amarga nyuda downtime mesin, produktivitas sing luwih dhuwur lan kinerja sewing konsisten.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd