100% Spun Polyester Sewing Thread Manufacturer

100% Spun Polyester Sewing Thread

Material: 100% polun spun

Count: Utas jahit poliester sing diwadhahi minangka 20/2, 40/2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, nganti 80/2. Sampeyan kudu milih accoding benang sing cocog kanggo bahan kain, kekandelan, lan mesin jahitan.

Werna: Kanthi warna 800, bisa cocog kanthi kain sing cocog

Certificate: Oeko Tex Standard 100 kelas 1

packing: dibungkus nganggo 10y ~ 10000y ing tabung, utawa tabung cilik

kapasitas: 30000 + ton, tegese sekitar 2000x40'HQ saben taun

Dianggo

20S / 2 ~ 30S / 3 kanggo sandhangan tebal kaya jins, klambi musim dingin tebal

30S / 2,40S / 2,50S / 3,60S / 3 kanggo sandhangan lan tekstil ing omah, kaya klambi, blus, Jaket, busana bocah, gaun, jeroan, olahraga, penutup amben, tirai, dll.

50S / 2,60S / 2 digunakake kanggo nyandhang rajutan entheng, kaya kaos, sutra, sutra, dll.

Keuntungan Thread Sewing MH Polyester

sampeyan bisa nemokake benang MH duwe kauntungan ing: Kurang luwih rusak saka jahit kanthi dhuwur; Ketahanan abrasion dhuwur; Pembentukan jahitan sing konsisten; Ora ana jahitan sing dienggo; Semono uga, kanggo nyegah owah-owahan ketegangan sajrone njahit; Kelancaran permukaan sing cukup; kanggo pass gampang liwat pandhuan mesin; Cepet warna kanthi cepet; Ndhaptar Oeko Tex Standard 100 kelas 1.

Mesin semut luwih milih benang jahit MH, amarga nyuda downtime mesin, produktivitas sing luwih dhuwur lan kinerja sewing konsisten.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd