Dhuwur Tenacity 100% Polyester Filament Sewing Threads

100% Polyester High Tenation Sewing Thread

Utas jahitan polyester dhuwur, uga dikenal kanthi benang Tedron, yaiku benang jahitan sing digawe saka poliester poliester dhuwur sing dhuwur, nyuda, mbalekake lan ngetrapake liyane .Ing nduwe kekuatan sing kuat, pewarna sing kuat, resistensi nyandhang sing apik, kinerja sing apik, kayata korosi lan cendhek, ora ana sendi, lsp, ing proses produksi nalika nanggapi owah-owahan ketegangan, stabil banget, saéngga nyuda potongan benang lan gantian benang nalika njahit, sing migunani kanggo ningkatake produktivitas lan cocog banget kanggo sepatu Jahit saka kategori, klambi profesional, peralatan profesional, perabot kulit, aksesoris kulit.

Material: 100% polyester

spec: Spesifikasi umum duwe 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 lan sapiturute.

Napa milih thread sewing tenagane MH Polyester?

Kekuwatan bejat lan ciri reguler sing luwih dhuwur ngasilake lapisan kulit sing apik lan apik .Pentasan alus kanthi pelinciran gesekan sing luwih apik bisa nyuda efek panas lan abrasi .Ia nduweni jahitan jahitan lan penampilan jahitan sing rapi.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd