Dhuwur Tenacity 100% Polyester Filament Sewing Threads

100% Polyester High Tenation Sewing Thread

Utas jahitan tenetitas poliester, uga dikenal minangka benang Tedron, yaiku benang sewing sing digawe saka filamen poliester kanthi kekuatan shrinkage kanthi kombinasi, putar lan proses liyane. Iki nduweni kekuatan dhuwur, pewarnaan sing kuat, tahan nyandhang sing apik, kinerja sing apik, kayata korosi lan jamur, ora ana sendi, lsp.

Ing proses produksi nalika nanggepi owah-owahan ketegangan, stabil banget, saéngga bisa nyuda kerusakan utas lan ganti benang sajrone njahit, sing kondusif kanggo ningkatake produktivitas lan cocog kanggo jahitan sepatu kategori, klambi profesional, peralatan profesional, mebel kulit, aksesoris kulit.

Material:100% polyester

spec:Spesifikasi umum duwe 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3 lan sapiturute.

Napa milih thread sewing tenagane MH Polyester?

Kekuwatan ngilangi sing luwih dhuwur lan ciri khas sing optimal ngasilake lapisan sing apik kanggo alas kulit lan barang-barang kulit.

Rampung alus kanthi pelumasan gesekan rendah sing nyuda nyuda efek saka panas jarum lan abrasi. Nduwe formasi jahitan sing konsisten lan tampilan jahitan sing apik.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd