fbpx
  • Polyester High Tenacity Sewing Thread

    Polyester High Tenacity Sewing Thread

Polyester High Tenacity Sewing Thread

Polyester High Tenacity Sewing Thread

100% Polyester High Tenation Sewing Thread

Material:

100% filamen poliester

spec:

Spesifikasi umum duwe 150D / 3, 210D / 2, 210D / 3, 300D / 3, 420D / 3, 630D / 3, lsp.

Warna Kartu

Iki digawe nganggo conto benang sing nyata supaya sampeyan duwe warna sing cocog kanggo milih benang sing dikarepake.
100% Polyester High Tenation Sewing Thread

Fitur Produk:

Luster alus
Kekuwatan lan penampilan jahitan sing apik banget
Produktivitas dhuwur
Werna warna sing ekstensif
Resistensi kimia dhuwur

aplikasi:

Benang jahitan poliester kanthi kekuatan dhuwur cocog kanggo filtrasi, tas udara, sabuk pengaman, interior otomotif, koper, alas kaki kulit, barang ruangan lan peralatan olahraga, sling angkat, barang kulit, kasur.
Utas ketahanan tinggi poliester Utas ketahanan dhuwur nilon Utas ikatan nilon
Ngatur formal barang kulit barang kulit
sumunar alas kaki Sepatu
alas kaki tas koper tas koper
barang kulit barang olah raga barang olah raga
sprei / kasur barang njobo barang njobo
jahitan wuta upholstery dekorasi alus ing njero ruangan
upholstery / kursi otomotif
produk industri / tas udara
Produk Kulit

Produk Kulit

Rampung alus kanthi gesekan sing sithik nyuda efek panas jarum lan abrasi. Wis tatanan jahitan sing konsisten lan katon jahitan sing rapi.
Home Textiles

Kasur

Utas jahitan kanggo kasur kudu tahan banget kanggo nyuwek, tahan gores lan tahan abrasi.
Sepatu

Sepatu

Sepatu kudu tahan kabeh jinis cuaca uga beban mekanik mlaku. Utas jahitan MH njamin jahitan sing sampurna.

Data Teknis Produk

Tex Tiket Ukuran Denier PLY Kekuwatan rata-rata Elongation Min-Max Ukuran jarum sing disaranake aplikasi
(T) (TKT) (D) --- (Kg) (%) Singer Metrik ---
35 80 100D 3 ≥2.0 15-21 9-11 65-75 Bobot Cahya
35 80 150D 2 ≥2.0 15-21 9-11 65-75 Bobot Cahya
50 60 150D 3 ≥3.0 16-22 10-12 70-80 Bobot Sedheng
50 60 210D 2 ≥2.8 16-22 10-12 70-80 Bobot Sedheng
70 40 210D 3 ≥4.2 17-23 13-16 85-100 Bobot Sedheng
80 30 250D 3 ≥5.0 18-23 16-19 100-120 Bobot abot
135 20 420D 3 ≥8.4 18-24 18-21 110-130 Bobot Ekstra Abot

Info Kontak Cepet

Tambah: MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Distrik Yinzhou, Ningbo, Cina 315192
Tel: + 86-574-27766252
email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.
Whatsapp: + 8615658271710
Whatsapp

Brand

Certificates

Tindakake kita

COPYRIGHT © 1999-2022 | Ningbo MH Thread Co, Ltd