Jahitan Sewing, Jahitan Thread Sewing, Jahit Pabrik Thread Sewing lan Pabrik Jahit

Sewing Thread

Thread Sewing MH kalebu: Spun Polyester Sewing Thread, Thread Sewing Spun inti (Spun inti Polyester / Polyester, Spon inti Kapas Polyester / Cun), Benang Tekstur Tekstur, Thread Penutupan Polyester, 100% Thread sewing Tenacity, Thread Tenacity High, 100% Thread Boneka.

Utas sewing MH bisa ngurangi jumlah benang sing rusak banget ing proses jahitan, kanggo ngapikake kualitas produk jahitan, kanggo ngapikake efisiensi produksi lan ngurangi biaya produksi. Iku uga ngurangi intensitas tenaga kerja lan kepuasan karyawan.

Output taunan: 30000 ton

warna: kertu warna kanthi 400 warna kasedhiya, pesenan qty cilik bisa ditampa

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd