Utas Mesin Jahit, Utas Poliester kanggo Jahit

Sewing Thread

Benang Jahit MH kalebu: Utas Jahit Poliester Spun, Utas Jahit Inti Spun (Poliester Poli / Poliester Inti, Spun Inti Poliester / Katun), Benang Tekstur Poliester, Utas Penutupan Tas Polyester Spun, 100% Benang Jahit Tenaga Tinggi Poliester, Benang Jahit Tenaga Tinggi Nylon , Benang Ikatan Nylon 100%.

Utas sewing MH bisa nyuda benang sing rusak kanthi dramatis ing proses jahitan, ningkatake kualitas produk jahitan, nambah efisiensi produksi lan kanggo nyuda biaya produksi. Iki uga bakal nyuda intensitas tenaga kerja lan kepuasan karyawan.

Output taunan: 30000 tons

warna: kertu warna sing kasedhiya 400 warna, supaya qty cilik bisa ditampa

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:
WhatsAPP: +8618957490151

COPYRIGHT © 1999-2021 | Ningbo MH Thread Co, Ltd