20/3 100% Thread sewing Polyester Spun 2000 yard

- +

20/3 100% Spun Polyester Sewing Thread 2000 Yards

Material: 100% polun spun

Count: Utas jahit poliester sing diwadhahi minangka 20/2, 40/2, 40/3, 50/2, 60/2, 60/3, nganti 80/2. Sampeyan kudu milih accoding benang sing cocog kanggo bahan kain, kekandelan, lan mesin jahitan.

Certificate: Oeko Tex Standard 100 kelas 1

kapasitas: 30000 + ton, tegese sekitar 2000x40'HQ saben taun

Keuntungan Thread Sewing MH Polyester

sampeyan bisa nemokake benang MH duwe kauntungan ing: Kurang luwih rusak saka jahit kanthi dhuwur; Ketahanan abrasion dhuwur; Pembentukan jahitan sing konsisten; Ora ana jahitan sing dienggo; Semono uga, kanggo nyegah owah-owahan ketegangan sajrone njahit; Kelancaran permukaan sing cukup; kanggo pass gampang liwat pandhuan mesin; Cepet warna kanthi cepet; Ndhaptar Oeko Tex Standard 100 kelas 1.

Mesin semut luwih milih benang jahit MH, amarga nyuda downtime mesin, produktivitas sing luwih dhuwur lan kinerja sewing konsisten.

Data Teknis Produk

Tex (T) Tiket Ukuran (TKT) Cotton Count (S) Kekuwatan Rata-rata (cN) (g) Elongation Min-Max (%) Ukuran Needle Singer Singer Metrik
18 180 60 / 2 666 680 12-16 9-11 65-75
24 -- 50 / 2 850 867 12-16 9-11 65-75
30 120 40 / 2 1020 1041 13-17 11-14 75-90
30 120 60 / 3 1076 1098 12-16 12-14 75-90
40 80 29 / 2 1408 1437 13-17 14-18 90-110
45 75 40 / 3 1561 1593 12-16 14-18 90-110
60 50 20 / 2 2081 2123 13-18 16-19 100-120
80 30 20 / 3 3178 3243 13-18 18-21 110-130

Detail produk

20 / 3 benang jahit polyester

20 / 3 benang jahit polyester

Warna Kartu: Kanthi warna 800, bisa cocog kanthi kain sing cocog

kertu warna benang poliester

packing: dikempalken karo 10y ~ 10000y ing kon, utawa tabung cilik

polyester sewing thread packing

polyester sewing thread packing

Pabrik:

Pabrik benang MH nggadhahi toko kerja 200,000 m2,600 pekerja trampil, diwiwiti produksi saka pemutar benang mentah, ngawarnaan, nduwurke tumpukan, ngemas lan uji coba, nganggo mesin canggih lan sistem manajemen kualitas sing ketat.

Sajrone ngasilake, kita njaga kualitas , lan uga pangayoman lingkungan, manufaktur ijo lan tanggung jawab sosial mesthi dadi prihatin.

Pabrik Utas MH Sewing Thread duwe kapasitas produksi 30000+ ton, kira-kira 2000x40'HQ. Apa sing sampeyan bisa entuk saka MH yaiku pangiriman kanthi cepet lan kualitas sing bisa dipercaya!

pabrik benang jahit polyester

Dianggo

20S / 2 ~ 30S / 3 kanggo sandhangan tebal kaya jins, klambi musim dingin tebal

30S / 2, 40S / 2, 50S / 3, 60S / 3 kanggo sandhangan lan tekstil ing omah, kaya klambi, blus, Jaket, busana bocah, gaun, jeroan, olahraga, panutup amben, tirai, dll.

50S / 2,60S / 2 digunakake kanggo nyandhang rajutan entheng, kaya kaos, sutra, sutra, dll.

nggunakake polyester sewing thread

Takon babagan prodhuk iki
Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file
mh logo

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-27766252 Fax: + 86-574-27766000
email:

COPYRIGHT © 1999-2020 | Ningbo MH Thread Co, Ltd