Sewing Thread

Sewing Thread

Benang Jahit MH kalebu: Utas Jahit Polyester, Benang Jahit Inti Poli / Poli, Benang Jahit Katun / Poli, Benang Tekstur Poliester ...

Read More ...

thread sulaman

Bordir Thread

Utas sulaman MH kalebu: 100% Utas Bordir Rayon Viscose, 100% Benang Bordir Poliester.

Read More ...

Benang Metalik

Benang Metalik

Warna sing kasedhiya ing panjalukan: Coklat, Biru, Ijo, Jambon, Ungu, Abang, Kosong. Warna khusus ing panyuwunan: Pelangi / mutiara, Multi-warna, Fluoresensi, Transparan ....

Read More ...

Elastis Utas

Elastis Utas

Biasane benang Elastis dikempalken karo spool amba ing 200G-1000G, utawa tabung cilik ing 4g-20g ...

Read More ...