Sewing Threads
Sewing Threads

MH Sewing Thread termasuk: Spun Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benang ...

Read More ...

thread sulaman
Bordir Utas

MH thread sulaman kalebu: 100% Viscose Rayon Embroidery Threads, 100% Polyester Embroidery Threads.

Read More ...

Benang Metallic
Benang Metallic

Warna sing kasedhiya ing panjalukan: Coklat, Biru, Ijo, Jambon, Ungu, Abang, Kosong. Warna khusus ing panyuwunan: Pelangi / mutiara, Multi-warna, Fluoresensi, Transparan ....

Read More ...

Pearl Cotton Ball
Pearl Cotton Ball

Werna katun nyedhiyakake kinerja jahitan sing apik, nanging kekuwatan lan perlawanan abrasie rodok kurang saka benang polyester ...

Read More ...