cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Kualitas Tinggi 100% Viscose Rayon Embroidery Threads

Viscose Rayon Embroidery Threads

Digawe saka benang filamen viscose, dicelup karo pewarna reaktif ing gelar 60ºC, nduweni padhang banget lan luster dhuwur, warna werna entus, kanthi softness banget.

fitur

Kinerja Embroidery luar biasaLubrication unik asil
Sangat apik SoftnessResistance abrasion superior
Extensive Color Range

Material: rayon
Count: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2, 450d / 1, 600d / 1, lan liya-liyane
Pengepakan: 1800yds lan 5000yds
Werna: kertu warna karo warna 400, uga werna sing ditemokake.
Kapasitas: 10000tons / taun
Dianggo: sulaman komputer, sulaman nameplates, bordir renda, tembelan lan artikel nyulam
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Aplikasi: celana, nightwear, childrenswear, cocok wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

Data Technical

Cone Pilihan

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.