cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Kain tekstur poliester, Overlock poliester, Polyester High-spring Thread, Nylon High-spring Thread

Tekstur Benang / Overlock Thread

100% Polyester Texture Benang

Digawe saka benang tekstur, duwe fitur sing alus lan dhuwur, kanthi twisting utawa tanpa twisting. Piranti sewer poliester kanthi tekstur sing apik kanthi elastisitas lan kekuatan jahitan sing apik. Umumé digunakake kanggo lapisan, overlocking lan coverstitch saka kain rajutan.

fitur

Cukup Jahitan JahitanGood Elastic Property
Extensive Color RangeProduktivitas Tinggi
Resistensi Kimiaekonomi

Spec: 150D / 1,200D / 1 lan 300D / 1 kanthi twisting utawa W / O twisting, lan uga gaya tine-apple.
Aplikasi: cocok kanggo t-shirt, setelan renang, spandex, pakaian, setelan olahraga

Data Technical

Thread overline polyester
0213-01, 150D / 1, 450g / cone
0213-02,150D / 1,250g / cone
0213-150D / 1,500g / pine-apple cone, 9 "
0213-04,150D / 1,250g / pine-apple cone
0213-05,300D / 1,300g / pine-apple cone
0213-06,300D / 1,1kg / plastik kerucut

100% Nylon High Stretch Textured Thread

Dhuwur jahit bertekstur nilon tiron sing ndadekake elastisitas, kelembutan sing dhuwur. Iku becik kanggo seaming lan serging rasukan kain lan dirajut

fitur

Cukup Jahitan JahitanLuwih Unggul Properti
Kelembutan luar biasa ing njahitProduktivitas Tinggi
Good Chemical ResistanceGood Color fastness

aplikasi

Kegiatan, Anak, Intimasi, Tee Shirts & Underwear

Data Technical

Nylon High-spring Thread
0213-09,75D / 2,200g / spool
0213-10,100D / 2,400g / pine-apple cone
0213-11,100D / 2,250g / spool

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.