cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Nylon Tenacity Threads

Nylon High Tenacity Thread

Digawe saka serat nilon no.6.6 utawa no.6, sing dipigunakaké ing produk kulit, nduweni tampilan bantalan sing apik banget lan tahan dhuwur kanggo abrasi.

fitur

Dhuwur TenacityGood Durability
Banget Banget Kekuatan & PenampilanProduktivitas Tinggi
Gentle LusterExtensive Color Range

Data Technical

Cone Pilihan

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.