cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Nylon Sewing Thread

Nylon Bond Thread

 

Serat sintetik Polyamide 6.6, jeneng umum Nylon 6.6 utawa serat sintetis 6, liwat proses khusus kanggo ikatan ing njero benang, banjur nyisipke lan ngakhiri kabeh serat bebarengan kaya nalika sewing, benang terikat ora disentri, ora kapasy, kanggo abrasion. Efek jahitan apik banget amarga kauntungan saka bahan nilon lan pembuangan pelumas.

fitur

Tenacity banget Good Durability
Low Elongation Dhuwur Property Waterproof
Loose Strands Prevented Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Produktivitas Tinggi Gentle Luster
Extensive Color Range  

aplikasi

Kulit Barang / Alas Kaki / Peralatan Olahraga / Koper & Tas / Outdoor Produk / Kursi Luar Biasa / Otomotif / Airbag

Data Technical

Cone opsional

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.