cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

100% Polyester Bag Closing Thread

Bagan Cat Tutup

 

Digawe saka serat polyester sithik, nduweni resistensi dhuwur kanggo abrasion / karat / asam, biasane digunakake kanggo kemasan jahitan tas jahit kanggo anyaman tas / kantong kertas / sacks, dll.

Angka lan benang bisa dipilih miturut kabutuhan pelanggan, 9s, 10s, 12s, 15s, 20s, 30s; 3-9ply.
Biasane dikemas karo 1kg, 2kg, 4kg, 5kg, 10kg kerucut, utawa kerucut cilik kurang saka 250g

fitur

Dhuwur Resistance kanggo Abrasion Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Resistensi Kimia Tanpa Knot
Produktivitas Tinggi ekonomi

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.