cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

100% Spun Polyester Sewing Threads

Polyester sewing thread spun digawe saka serat polyester pokok kualitas apik lan lenga silikon, bisa nyedhiyakake perfomance tenes apik lan lubrictiy. Utas poliester poliester spun dicelupake ing suhu dhuwur 130ºC, nduweni fitur anti-kimia degradasi UV, sing digunakake ing mesin jahit industri lan mesin jahit ngarep.

fitur

Dhuwur Resistance kanggo AbrasionBanget Banget Kekuatan & Penampilan
Dhuwur Chemical ResistanceNyilikake Jahitan Puckering
Nyilikake StitchesProduktivitas Tinggi
Cepet Warna CepetCocog kanggo Sewing High Speed
Extensive Color Range

Bahan: 100% spun polyester
Count: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3, 80 / 2, lan liya-liyane.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2.0kg / con
Werna: Karo kertu warna karo werna-werna 400, uga werna panuku sing bisa ditampa.
Kapasitas: 20000tons / year Certificate: ISO9001, Oeko-Tex

aplikasi

Menswear, Shirts, Jeanswear, Activewear, Cap & topi, tekstil rumah, Produk Outdoor

Data Technical

Cone Pilihan

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.