cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Dhuwur Tenacity 100% Polyester Filament Sewing Threads

100% Polyester High Tenation Sewing Thread

 

100% Polyester High Tenacity Sewing Thread (100% Polyester filament sewing thread)

Digawé saka filament tenasitas sing terus-menerus, nduweni kekuatan tarik banget, ora gampang rusak, luwih kuat tinimbang benang-benang mancing serat lan ukuran sing padha.

fitur

Gentle Luster Banget Banget Kekuatan & Penampilan
Extensive Color Range Produktivitas Tinggi
Dhuwur Chemical Resistance  

Spesifikasi: 75D / 2, 100D / 2, 100D / 3, 120D / 2, 120D / 3, 150D / 1.2.3.4, 210D / 2.3.6.12.15.18, etc.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2.0kg / con
Aplikasi: Formal Tailoring / Quilting / Footwear / Leather Goods / Bedding Mattress / Blind Stitching / Upholstery / Industrial Products

Data Technical

Cone opsional

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.