cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

100% Spun Cotton Sewing Threads

Cotton Sewing Threads

Kacang kapas berkualitas tinggi sing paling apik lan diproses kanthi mercerizing and gassing, gagasan katun katun forpure lan produk katun liyane. Pilihan apik kanggo overdyeing klambi.

fitur

Gampang kanggo dyeingDhuwur tegangan
efficiency dhuwurKurang elongasi
kekuatan gabungan dhuwur
Ora lebur utawa kena pengaruh panas jarum

Bahan: 100% Cotton
Count: 15 / 2, 20 / 2, 20 / 3, 20 / 6, 30 / 2, 30 / 3, 40 / 2, 40 / 3, 50 / 2, 50 / 3, 60 / 2, 60 / 3 and 80 / 2, lan liya-liyane.
Packing: 1000yds to 20000yds / con, utawa 0.5kg to 2.0kg / con

Data Technical

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.