cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester lan Cotton Sewing Threads Manufacturer

Sewing Threads

Mh Sewing Thread termasuk: Spun Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benang, Spun Polyester Bag Closing Thread, 100% Polyester High Tenacity Thread, Nylon High Tenacity Thread, 100% Nylon Bond Utas.
Taunan Kapasitas Taunan: 30000 ton
Werna: kertu warna sing ana werna 400 sing kasedhiya, ditemtokake urutan sing cilik

aplikasi:
20 / 2 Jeans, sepatu, topi, produk kulit, dsb.
20 / 3 Jeans, sepatu, tas, produk kulit, lan liya-liyane.
30 / 2 Kerajinan, tas cilik, jaket pelindung, lan liya-liyane.
30 / 3 Jeans, kemah, produk kulit, tas, sepatu, dsb.
40 / 2 Celana, celana, setelan, kemeja, dsb.
40 / 3 Cocok perlengkapan, seni kerajinan, sepatu, dsb.
50 / 2 Nyandhang sandhangan, setelan, celana, dsb.
50 / 3 Kerajinan seni, hiasan sewing, sandhangan lapangan, lan liya-liyane.
60 / 2 Ultrathin fabrics, underwear, suit-dress, etc
60 / 3 Jas, jas, celonone, selimut, selimut, dsb.
80 / 2 Embroidering & busana aksesoris
80 / 3 Underwear, setelan celana, full dress, etc

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.