cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester / Acrylic / Blended Knitting

Knitting Yarns

Bahan: akrilik, polyester, PPT, nilon, angora, katun dan wol, dll.
56n / 2, 48n / 2, 36n / 2, 32n / 2, 24n / 2, 18n / 2, 16n / 3, 13n / 2, 10n / 2, 9n / 2, 8n / 3, lan liya-liyane.
Pengepakan: 30-453g / bal, 250g / skein utawa 1kg / kerucut
Werna: Karo werna kue karo warna 150, uga warna sing dituku.
Kapasitas: 2000tons / taun
Dianggo: saka mesin nyulam kanggo nyulam tangan, utamané digunakake kanggo nyulam sweter, celana, rompi, syal, topi, sarung tangan lan jenis aksesori liyane.

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.