cartDeleng ugaSitemap

Inggris English
Geser latar mburi

MH ngarah nyedhiyakake solusi sewing profesional.

Geser latar mburi

MH nduweni mesin sing luwih maju, dyeing lan nduwur
lan proses produksi profesional saka bahan mentahan kanggo produk rampung.

Geser latar mburi

Industri benang MH berkomitmen kanggo ngurangi impak lingkungan karo standar dhuwur.

NINGBO MH WELCOME

NINGBO MH THREAD INDUSTRY GROUP, wis fokus ing thread sewing lan sulaman manufaktur kanggo 12 taun.

Saiki MH duwe telung zona industri kanthi 120,000m2 wilayah pabrik, buruh 1900, lan equippte karo mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur ketat, kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas unggul lan kehandalan.


Read More
Kita bangga dadi perusahaan sing tanggung jawab, kita setya tumindak kanthi cara lingkungan lan sosial kanthi lancar lan bisa
kita ngupaya supaya nglakoni operasi lan aktivitas bisnis global kita.
Sewing Threads

MH Sewing Thread termasuk: Spun Polyester Sewing Thread, Poly / Poly Core Sewing Thread, Cotton / Poly Core Sewing Thread, Polyester Texture Benang ...

Read More ... 

Bordir Utas

Benang sulaman MH kalebu: 100% Viscose Rayon Embroidery Threads, 100% Polyester Embroidery Threads

Read More ...

Benang Metallic

Warna sing kasedhiya ing panjalukan: Coklat, Biru, Ijo, Jambon, Ungu, Abang, Kosong. Warna khusus ing panyuwunan: Pelangi / mutiara, Multi-warna, Fluoresensi, Transparan ....

Read More ...

Pearl Cotton Ball

Werna katun nyedhiyakake kinerja jahitan sing apik, nanging kekuwatan lan perlawanan abrasie rodok kurang saka benang polyester ...

Read More ...

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

MH Bldg., 18 # Ningnan North Road, Kabupaten Yinzhou, Ningbo, Cina
Tel: 0086-574-27766567 27766888 Fax: 0086-574-27766000
email:




COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.