cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester Embroidery Thread / Rayon Embroidery Thread in Small Spool Packing

Gulungan Kecil Bordir Utas

Material: rayon
Count: 120d / 2, 150d / 2, 150d / 3, 250d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 450d / 2, 600d / 2, 600d / 3, 300d / 1, 300d / 2, 450d / 1, 600d / 1, lan liya-liyane
Pengepakan: 1800yds lan 5000yds
Werna: kertu warna karo warna 400, uga werna sing ditemokake.
Kapasitas: 10000tons / taun
Dianggo: sulaman komputer, sulaman nameplates, bordir renda, tembelan lan artikel nyulam
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Aplikasi: celana, nightwear, anak sumpah, setelan wanita, sutra, tas tangan, sulaman renda, dll.

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.