cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester Filament Embroidery Threads

Polyester Embroidery Threads

Digawe saka benang FED polyester, dicelup karo dispersi warna ing 125-135ºC degree, wis banget werna fastness lan apik abrasion resistance.

fitur

Cepet Warna CepetGood Abrasion Resistance
Dhuwur TenacityKurang Shrinkage
Extensive Color Range

Bahan: Polyester filament
Count: 75d / 2, 108d / 2, 120d / 2, 150d / 2, 300d / 2, 300d / 3, 300d / 1, etc
Pembungkus: 1800yds lan 5000yds, utawa 0.5kg kanggo 1kg / amba kerucut
Werna: Swara liyane saka 1700, uga werna panuku sing bisa ditampa.
Kapasitas: 10000 ton / tahun
Penggunaan: Amarga intensitas dhuwur, sing akeh digunakake ing kain, kain, kulit, jacquard lan macem-macem kerajinan lan hiasan sing dawa banget.
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex
Aplikasi: Jeans, sepatu, topi, workwear lan kaos perusahaan, tekstil ngarep, sulaman renda, dll.

Data Technical

Cone Pilihan

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.