cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Polyester Embroidery Threads lan Viscose Rayon Embroidery Threads

Bordir Utas

Benang sulaman MH kalebu: 100% Viscose Rayon Embroidery Threads, 100% Polyester Embroidery Threads
Taunan Kapasitas Taunan: 10000 + ton
Werna: kertu warna sing ana werna 400 sing kasedhiya, ditemtokake urutan sing cilik

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.